Η Ιωάννα Μαλέσκου ερωτευμένη με εκπαιδευτή σκύλων

Ιωάννα Μαλέσκου

Ποιος είναι ο γοητευτικός άντρας που έχει μπει στη ζωή της Ιωάννας Μαλέσκου;

Η Ιωάννα Μαλέσκου, μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην τηλεόραση, τον τελευταίο χρόνο βιώνει συνεχείς αλλαγές στη ζωή της, επαγγελματικές αλλά και προσωπικές. Για την προσωπική της ζωή, οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε είναι ελάχιστες.

Σε νέο σπίτι στα Μελίσσια μένει η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία τους τελευταίους μήνες απασχόλησε τις lifestyle στήλες των ΜΜΕ εξαιτίας του φλερτ της με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Μάριο Χεζόνια, το οποίο έληξε άδοξα στις αρχές του καλοκαιριού. Οι φήμες, όμως, θέλουν την παρουσιάστρια να έχει περάσει ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της ON Time, η Ιωάννα Μαλέσκου έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός εντυπωσιακού άνδρα, που είναι εκπαιδευτής σκύλων. Οι δυο τους έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους και και πρώτα απ’ όλα την αγάπη τους για τα ζώα.

Όπως γράφει η εφημερίδα, οι δυο τους κάνουν πολύ καλή παρέα και περνούν πολλές ώρες μαζί. Κάποιοι κάνουν λόγο για μια τρυφερή φιλία, η οποία προχώρησε σε κάτι παραπάνω. Κάποιοι λένε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου συχνά, ακόμα και βραδινές ώρες, επισκέπτεται το κτήμα στην Παλλήνη, όπου είναι η έδρα του γοητευτικού εκπαιδευτή. Δεν είναι λίγοι αυτοί που την έχουν δει με το αυτοκίνητό της στην περιοχή.