Η Ιωάννα Λίλη μιλά ανοιχτά για τον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη

Ιωάννα Λίλη

"Τώρα τι περιμένεις να σου πω; Ότι τον περιμένω..."

Η παρουσιάστρια του «Revenge Body» που παρακολουθούμε μέσα από τη συχνότητα του Open, μιλάει για όλα στο page2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Η Ιωάννα Λίλη αναφέρεται ανοιχτά στον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και εξηγεί γιατί θεωρεί τη ζήλεια το αλατοπίπερο της σχέσης τους.

Είναι αλήθεια ότι στην αρχή της σχέσης σας με τον Θοδωρή υπήρχαν άνθρωποι που έβαζαν στοίχημα ότι θα χωρίσετε;

Ναι. Επειδή ο Θοδωρής μου έκανε πρόταση γάμου στις δέκα μέρες της γνωριμίας μας, οι φήμες οργίαζαν τότε ότι θα χωρίσουμε. Κάποιος λοιπόν, που δεν μάθαμε ποτέ την ταυτότητά του, έφτιαξε ολόκληρο στοιχηματικό παιχνίδι που καλούσε τους υποψήφιους παίκτες να ποντάρουν αν θα χωρίσουμε και είχε διάφορες επιλογές, με τις ανάλογες αποδόσεις. Ξεκινούσε από δέκα μέρες, είκοσι μέρες, ένας μήνας, δύο μήνες κτλ. Το θεωρήσαμε τότε πολύ χυδαίο με τον άντρα μου. Δεν μπορείς να απαξιώνεις έτσι δύο ανθρώπους που  ξεκινούν να κάνουν κάτι στη ζωή τους. Δεν ασχοληθήκαμε όμως παραπάνω. Έτσι κι αλλιώς η ίδια ζωή τους διέψευσε γιατί με τον Θοδωρή είμαστε 15 χρόνια μαζί.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του γάμου σας;

Επειδή προέρχομαι από μία πολύ δεμένη οικογένεια, παίρνοντας πολύ σημαντικά εφόδια από τους γονείς μου, θέλησα κι εγώ με τη σειρά μου να τα περάσω στην οικογένεια που δημιούργησα με τον Θοδωρή. Εννοείται ότι μέσα στα χρόνια θα υπάρξουν και εντάσεις και καβγάδες, αλλά όταν συζητάς με τον άνθρωπό σου τα προβλήματα θα τα λύσετε κιόλας. Παρόλο που δεν θεωρώ ότι υπάρχει συνταγή, για μένα αυτό που θεωρώ σημαντικό στη σχέση μου με τον Θοδωρή είναι ότι θαυμάζουμε πολύ ο ένας τον άλλον.

Τσακώνεστε;

Τώρα τι περιμένεις να σου πω; Ότι τον περιμένω ή με περιμένει με τις παντούφλες στο σπίτι, όταν γυρνάω; (Γελάει). Είμαστε ένα συνηθισμένο ζευγάρι που θα ξυπνήσει ο ένας στραβά και μπορεί να του πει κάτι ο άλλος και να πάρει φωτιά και να ανάψει…

Τον ζηλεύεις τον Θοδωρή;

Σε λογικά πλαίσια ναι. Στο παρελθόν, σε αυτή την αναγνωριστική περίοδο που περνάνε όλα τα ζευγάρια, είχε τύχει να ψάξω και το κινητό του. Αλλά δεν μου έδωσε ποτέ κανένα δικαίωμα, οπότε με τα χρόνια το συναίσθημα της ζήλειας κατευνάστηκε, χωρίς να έχει εξαλειφθεί τελείως. Εξάλλου, η ζήλεια είναι το αλατοπίπερο μιας σχέσης. Έτσι δεν λένε;