Η Heidi Klum στην Αλευκάντρα της Μυκόνου

Heidi Klum

Το πασίγνωστο μοντέλο και παρουσιάστρια του γερμανικού Next Top Model, πέρασε τη μέρα της στην περιοχή της Αλευκάντρας.

Την Κυριακή το πρωί, η Heidi Klum αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά μαζί με το team και το συνεργείο του Germany’s Next Top Model. Το πανέμορφο και συνάμα μοναδικό τοπίο της Μυκόνου, ήταν η απόλυτη πηγή έμπνευσης για τον σκηνοθέτη του συγκεκριμένου project. Επιπλέον, η ίδια η Heidi Klum είχε επισκεφτεί το νησί των ανέμων το 2017 και μόνο στο άκουσμα πως θα ταξιδέψουν με προορισμό τη Μύκονο για τα γυρίσματα, χαμογέλασε και ήταν άκρως θετική με την επιλογή του location. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου στην περιοχή του Φάρου Αρμενιστή.

Όπως γράφει το Mykonos Post, το σετ έλαβε χώρα στην περιοχή της Αλευκάντρας, κοντά στους Μύλους. Την Τρίτη 9/11, το όρντινο για τα γυρίσματα, ήταν το μεσημέρι. Στις φωτογραφίες διακρίνεται η Heidi Klum να συνομιλεί με συνεργάτες της, σε ένα από τα διαλείμματα των γυρισμάτων.

«Ο καιρός ήταν σχετικά κρύος, οπότε η Heidi Klum, φόρεσε ένα παλτό για να προστατευτεί. Καθ’ όλη την διάρκεια των γυρισμάτων, ήταν φανερά ευδιάθετη και φιλική με όλους όσοι βρίσκονταν εκεί. Εξάλλου, πρόκειται για μια ομάδα που είναι εξαιρετικά δεμένη, το συγκεκριμένο project, το παρουσιάζει εδώ και πολλά χρόνια», εξομολογείται άνθρωπος που βρέθηκε κοντά στο σημείο των γυρισμάτων.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο mykonospost.gr