Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι έτοιμη να ανέβει (και) τα σκαλιά της εκκλησίας

Φλορίντα Πετρουτσέλι

Ποια γνωστή παρουσιάστρια θα βαπτίσει τον γιο της Ιταλίδας καλλονής;

Τον θρησκευτικό τους γάμο σκέφτονται η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο σύζυγός της, Άρης Γούτος που συγκαταλέγονται στα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz! Μιλώντας, δε, στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη, η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε πως επιθυμεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Φλορίντα Πετρουτσέλι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο, αλλά όχι τώρα. Θέλουμε να είμαστε οι δυο μας, όχι να κάνουμε πάρτι. Λέμε κάποια στιγμή να κάνουμε οι δυο μας ένα ταξίδι με τους κουμπάρους μας και να παντρευτούμε εκεί».

Σημειώνεται ότι η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Αρης Γούτος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 14 Απριλίου 2017 στην Αθήνα, ενώ η μελαχρινή καλλονή ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. «Ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα, αντιθέτως, τον δυναμώνει. Φυσικά, όταν έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο», αναφέρει στο Secret, δηλώνοντας ότι έχει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Τέλος, η παρουσιάστρια μίλησε και για τη βάπτιση του δεύτερου παιδιού τους αλλά και για το ποια γνωστή παρουσιάστρια θα είναι η νονά. «Η βάπτιση του γιου μας θα γίνει στην Αθήνα, όταν ηρεμήσουν τα πράγματα. Θα τον ονομάσουμε Κωνσταντίνο και νονά θα είναι η Ελεονώρα Μελέτη».