“Η Φαίη Σκορδά γνώριζε την επιθυμία μου από πρόπερσι”

Φαίη Σκορδά

"Εδώ και 3 χρόνια πρότεινα τη συγκεκριμένη εκπομπή σε διάφορα κανάλια, γιατί την αγαπώ πολύ. Τελικά η... μπίλια έκατσε στον ΣΚΑΪ".

«Εδώ και 3 χρόνια πρότεινα τη συγκεκριμένη εκπομπή σε διάφορα κανάλια, γιατί την αγαπώ πολύ, και από τότε που σταμάτησε στο MAD δεν την είχα βγάλει από το μυαλό μου. Τελικά η… μπίλια έκατσε στον ΣΚΑΪ, γιατί τα “συν” ήταν περισσότερα», αναφέρει ο Θέμης Γεωργαντάς σε συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη.

Πώς εμπνεύστηκες το συγκεκριμένο κόνσεπτ; «Ανέκαθεν μου άρεσε να θέτω διλήμματα, πάντα όμως από τη χιουμοριστική πλευρά. Ό,τι κάνω λοιπόν το κάνω με αφετηρία το χιούμορ, γιατί θέλω ο καλεσμένος μου να νιώθει όμορφα και όχι πως τον “στριμώχνω”. Αυτό το τελευταίο ειδικά δεν μου αρέσει καθόλου. Όποιος έρχεται στο “After dark” θέλω να νιώθει ότι έρχεται σε σπίτι φίλου, που με αγάπη και χιούμορ τού λέει: “Έλα τώρα, κάτσε να σε εξομολογήσω”».

Υπάρχει κάποιος καλεσμένος που σε ξάφνιασε ευχάριστα; «Εξεπλάγην πολύ θετικά με τη Χρύσα Ρώπα! Δεν την είχα συναντήσει ποτέ πριν, κι όμως κάναμε μια υπέροχη εκπομπή και περάσαμε θαυμάσια. Είχαμε πολλή χημεία και ήταν μια τρομερά ευχάριστη έκπληξη. Επίσης με τους “Αταίριαστους” βγάλαμε πολύ γέλιο».

Και ποιους θα ήθελες πολύ να καλέσεις; «Θέλω να έρθουν… όλοι! Και αν είναι κάποιος, κυρίως από τον καλλιτεχνικό χώρο, γιατί εκεί παίζω καλύτερη μπάλα, που δεν έχω σκεφτεί και θέλει, ας έρθει. Το “After dark” διανυκτερεύει και έχει ακόμα πολύ ζουμί. Η φετινή σεζόν άλλωστε, καθώς ξεκινήσαμε σχετικά αργά, είναι πιλοτική, ώστε να γνωριστούμε με τους τηλεθεατές και να συνεχίσουμε του χρόνου».

Θέμης Γεωργαντάς

Τελικά προτιμάς να είσαι μόνος σε εκπομπή ή να συμμετέχεις σε πάνελ; «Τα αγαπώ και τα δύο! Από τότε που ξεκίνησα, για να προχωρήσω σε μια συνεργασία, είχα πάντα τον εξής κανόνα: να περνάω καλά. Ό,τι λοιπόν έχω κάνει ως τώρα το έκανα επειδή το ήθελα πραγματικά και όχι επειδή αναγκάστηκα, άρα σε αυτό το κομμάτι είμαι τυχερός και ευλογημένος. Έπειτα, όλες οι συνεργασίες μου ήταν… δεσμοί μακροχρόνιοι. Με τη Ναταλία Γερμανού, π.χ., ήμουν 5 χρόνια, μετά άλλα 5 με τον Γιώργο (Λιάγκα) και τη Φαίη (Σκορδά) και στη συνέχεια μόνο με τη Φαίη. Με πολύ μεγάλη μου χαρά θα έκανα και πάλι κάτι αντίστοιχο, γιατί εκτός των άλλων είμαι και πρωινός τύπος. Σηκώνομαι στις 7 το πρωί».

Η Φαίη λοιπόν τι σου είπε για την εκπομπή; «Έτσι κι αλλιώς, τα λέμε όλα, άρα γνώριζε την επιθυμία μου από πρόπερσι. Φέτος μου είπε: “Πρέπει να το κάνεις, φτάνει πια, πρέπει να το δοκιμάσεις”. Παρ’ όλα αυτά, το “After dark” δεν αποκλείει άλλες συνεργασίες. Δεν έχω κολλήματα στο κεφάλι μου του τύπου να είμαι μόνος και αρχηγός. Αντιθέτως, ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξαναβρεθώ στην πρωινή ζώνη. Με τη Ναταλία ας πούμε, που τη θεωρώ πολύ δικό μου άνθρωπο, θα ήθελα κάποια στιγμή να ξανασυνεργαστούμε, γιατί έχουμε φοβερή χημεία».

Είναι αμήχανο όταν ζευγάρια που έχεις συνεργαστεί και ήταν φίλοι σου, όπως η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, στη συνέχεια χωρίζουν; «Ήταν και είναι φίλοι μου! Είναι περίεργο και αμήχανο μόνο όταν ένα ζευγάρι χωρίζει και στη συνέχεια έχει κακή σχέση. Ευτυχώς για μένα, αλλά και τους υπόλοιπους συνεργάτες του πρωινού, η Φαίη και ο Γιώργος έχουν διατηρήσει απίστευτη σχέση. Όταν λοιπόν οι ίδιοι νιώθουν μια χαρά, γιατί εσύ να μπεις στη διαδικασία να νιώσεις άσχημα ή αμήχανα;»