Η Εύη Ιωαννίδου και ο Ίνο Φάις είναι ζευγάρι

Εύη Ιωαννίδου

Η Εύη Ιωαννίδου και ο 22χρονος  Ίνο Φάις δεν κρύβουν τον έρωτά τους αφού κυκλοφορούν παντού μαζί.

Πρωτοχρονιά μαζί με τον αγαπημένο της. Ο λόγος για τη μελαχρινή καλλονή Εύη Ιωαννίδου και το γνωστό επιχειρηματία Ίνο Φάις, που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην ΟΝ time, θα κάνουν αλλαγή χρόνου μαζί και θα υποδεχτούν το 2021 στην Αθήνα. Η Θεσσαλονικιά βρίσκεται στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους και περνά τον ελεύθερο χρόνο με το γοητευτικό επιχειρηματία.

Η Εύη Ιωαννίδου και ο 22χρονος  Ίνο Φάις δεν κρύβουν τον έρωτά τους αφού κυκλοφορούν παντού μαζί. Ο Ίνο είναι ο γιος της καλλονής Μαρίας Καλάβρια και του πρώην συζύγου της και γνωστού επιχειρηματία Σάμι Φάις.

Η πρώην παίκτρια του «GNTM1» το τελευταίο διάστημα κρατούσε χαμηλούς τόνους όσον αφορά στην προσωπική της ζωή. Τις ημέρες των Χριστουγέννων, όμως, θέλησε να κάνει αναδημοσίευση στο βιντεάκι που είχε ανεβάσει πρώτος εκείνος στο Instagram. Τα δύο παιδιά φαίνονται πολύ ερωτευμένα και δεν το κρύβουν πια!

Είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός επιχειρηματίας ανεβάζει στόρι με σύντροφό του, που σημαίνει ότι είναι γοητευμένος από τη δίμετρη καλλονή.