Η Ευαγγελία Συριοπούλου αποκαλύπτει τη νέα κανονικότητα για το «Έλα στη θέση μου»

Ευαγγελία Συριοπούλου

"Οι σκηνές έχουν προσαρμοστεί στις συνθήκες της κοινωνικής αποστασιοποίησης"

Με την γοητεία και το ταλέντο της, η Ευαγγελία Συριοπούλου έχει κατορθώσει να ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια τηλεοπτικά. Για ακόμα μια σεζόν, δε, πρωταγωνιστεί στο σίριαλ του Alpha, «Έλα στη θέση μου» όπου όμως τα δεδομένα έχουν αναγκαστικά αλλάξει κατά πολύ μετά την καραντίνα για την πανδημία του κορονοϊού.

«Είναι η αλήθεια πως αυτή η δουλειά έγινε από την αρχή με πολλή αγάπη από όλους τους συντελεστές» σημειώνει χαρακτηριστικά η καλλονή ηθοποιός στο Κους Κους και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. «Τη δική μας διάθεση χαράς και αγάπης ήλθε να επισφραγίσει και το πιο σημαντικό: η αγάπη του κόσμου. Ο κόσμος αγάπησε και αγαπάει το «Έλα στη θέση μου». Στην πραγματικότητα αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένη. Από αυτή την αγάπη παίρνω δύναμη για να συνεχίσω με πολύ κέφι και χαρά σαν να είναι η πρώτη μέρα».

Επιστρέψατε στα γυρίσματα μετά την πανδημία. Πως είναι αυτή η νέα πραγματικότητα;

Όλα είναι πολύ διαφορετικά με την πανδημία, την οποία δεν αισθάνομαι ότι έχουμε αφήσει πίσω. Είναι απόλυτη ευθύνη όλων να τηρήσουμε τα μέτρα υγιεινής προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι θα βγούμε από αυτό ασφαλείς. Η παραγωγή έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου τα γυρίσματα να γίνονται με απόλυτη ασφάλεια. Αλλά και από τη δική μας μεριά, ο καθένας ξεχωριστά τηρεί τους κανόνες υγιεινής προκειμένου να μην εκθέσει σε κίνδυνο τον άλλο. Οι σκηνές έχουν προσαρμοστεί στις συνθήκες της κοινωνικής αποστασιοποίησης και καταφέρνουμε, μέσω διάφορων τεχνικών, να παρουσιάζουμε ένα απόλυτα φυσιολογικό αποτέλεσμα.

Τι σε δυσκολεύει πλέον περισσότερο;

Το ότι προσπαθώ να διαχειριστώ και να αποδεχθώ τη νέα κατάσταση. Δεν θα έλεγα ότι με δυσκολεύει, αλλά με κάνει να αισθάνομαι αμήχανα και άβολα. Παραδέχομαι ότι με έχει φοβίσει λίγο. Ο μεγάλος μου προβληματισμός είναι εάν αυτό που ζούμε είναι προσωρινό ή μπορεί να έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ή ακόμα και να γίνει τρόπος ζωής από εδώ και πέρα.