Η ερωμένη του Βόσκαρη στις «Άγριες Μέλισσες» προδίδει τη βίαιη πλευρά της

Εύα Σιμάτου

"Η Μαίρη είναι σαγηνευτική και το χρησιμοποιεί" υπογραμμίζει η Εύα Σιμάτου!

Μια συνέντευξη γεμάτη από «Άγριες Μέλισσες» παραχώρησε η Εύα Σιμάτου στο 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Η γοητευτική ηθοποιός, που φέτος συναντάμε στο σίριαλ του ΑΝΤ1, μίλησε για την ηρωίδα που υποδύεται καθώς και τη σχέση που διατηρεί τόσο με τον Βόσκαρη όσο και με την Ελένη.

«Η Μαίρη είναι σκληρή, εκρηκτική, επικίνδυνη. Είναι σαγηνευτική και το χρησιμοποιεί. Υπολογίζει κάθε της κίνηση. Κουβαλά και τα δικά της τραύματα» σημειώνει χαρακτηριστικά η Εύα Σιμάτου.

Πέραν της ερωτικής σχέσης που έχει με τον Βόσκαρη, είναι παράλληλα «τ’ αυτιά και τα μάτια του», ο άνθρωπος του στις φυλακές…

Ναι, είναι ερωμένη του Βόσκαρη. Εκείνος έχει ερωτικές περιπέτειες με διάφορες γυναίκες από τις φυλακές. Την έχει ξεχωρίσει για κάποιο λόγο. Είναι η έμπιστη του. Της δίνει ειδικά προνόμια, είναι σταθερά υπό την προστασία του μέσα στη φυλακή. Την έχει βάλει να παρακολουθεί όλες τις κινήσεις των κρατουμένων. Ο Βόσκαρης ξέρει τι γίνεται και όταν δεν είναι εκεί.

Είναι ένας ακόμη άνθρωπος που επιδρά στο να γίνει εφιαλτική η ζωή της Ελένης στη φυλακή.

Τόσο η Μαίρη Χατζίδου όσο και η Ελένη είναι ισχυρές προσωπικότητες. Μέσα στον πολύ σκληρό χώρο που η επιβίωση είναι ένα ζητούμενο έρχονται σε σύγκρουση. Οπότε οι σχέσεις είναι τεταμένες.

Ασκεί βία στην Ελένη…

Μα είναι βίαιη. Την απειλεί.

Θα κινδυνεύσει η ζωή της Ελένης από τη Μαίρη;

Έχουμε δει τις πιο σκληρές σκηνές μέχρι στιγμής ανάμεσα τους.