Η ελληνική λίστα Forbes και οι τίτλοι τιμής των αστέρων

Δείτε με ποια κριτήρια επέλεξαν τους ισχυρούς της εγχώριας σόου μπιζ.
Για παράδειγμα, ο Λάκης Λαζόπουλος τιτλοφορείται ως «ο ηθοποιός που κλείνει κάθε Τρίτη τη μισή Ελλάδα στο σπίτι». Η Ελένη Μενεγάκη χαρακτηρίζεται όχι ως η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» όπως μπορεί ενδεχομένως να πίστευε κανείς, αλλά ως η «εθνική μας παρουσιάστρια». Αλήθεια, αυτός ο τίτλος δεν άνηκε στην Ρούλα Κορομηλά;

Ο Σάκης Ρουβάς θεωρείται ως «ο πιο λαμπερός Έλληνας σταρ», ενώ ο Λάκης Γαβαλάς ως «ο άνθρωπος που έμαθε την Ελλάδα να ντύνεται in fashion. Αναμενόμενος και ο τίτλος που  έχει δώσει το Forbes στον Νίκο Χατζηνικολάου ως «το πρόσωπο του δελτίου των 8», ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκεται στη λίστα γιατί «το βάρος της αξίζει σε χρυσάφι».  Παρούσα και η Ευγενία Μανωλίδου ως «η ταχύτερη ανερχόμενη παρουσιάστρια». Από κοντά της και ο Λευτέρης Λαζάρου, ένας εκ των κριτών του «Master Chef» με τον τίτλο του «κορυφαίου Έλληνα σεφ», ενώ ο Απόστολος Τραστέλης του ανταγωνιστικού «Top Chef» θεωρείται ως ο άνθρωπος που δίδαξε στους Έλληνες τη γαστρονομία.
 

Από τη λίστα δεν λείπουν ούτε ο Αντώνης Κανάκης ως «ο άνθρωπος με την μεγαλύτερη επιρροή στους νέους αλλά ούτε και ο Μίστερ «ΟΛΑ» Θέμος Αναστασιάδης με τον τίτλο του «ανθρώπου που έκανε επιστήμη το χιούμορ». Ο Γιώργος Καπουτζίδης φέρει τον τίτλο του «πιο ταλαντούχου Έλληνα σεναριογράφου», ενώ από ηθοποιούς φιγουράρουν ο Γιάννης Μπέζος ως ο άνθρωπος που μας κάνει να γελάμε» και ο Πέτρος Φιλιππίδης επειδή είναι ο «ηθοποιός που συνεχίζει την παλιά σχολή».