Η Ελίνα Παπίλα για το «διαζύγιό» της με το Star

Ελίνα Παπίλα

«Ήταν η πρώτη μου φορά και θα είναι για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μου», λέει η Ελίνα Παπίλα.

Στην εφημερίδα Real και την Πολυξένη Καραμίχα έδωσε συνέντευξη η Ελίνα Παπίλα. Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το τηλεοπτικό διαζύγιο με το Star.

Περίμενες ότι θα ολοκληρωνόταν τόσο σύντομα η συνεργασία σου με το Star;

Από τη στιγμή που το συμβόλαιο που υπέγραψα με το Star είχε διάρκεια 1+1, το δεδομένο που είχα ήταν μία τηλεοπτική σεζόν. Οπότε, η ολοκλήρωση της συνεργασίας μας την πρώτη χρονιά ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου εξαρχής. Παρ’ όλα αυτά ο «χωρισμός» μας ήταν πολιτισμένος και ήρεμος.

Τι γεύση σου άφησε;

Πάντοτε θα είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους του Star για την ευκαιρία που μου έδωσαν να εργαστώ στην τηλεόραση. Ήταν η πρώτη μου φορά και θα είναι για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μου. Η γεύση που μου άφησε είναι υπέροχη.

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο στην τηλεόραση αυτά τα δύο χρόνια;

Στην αρχή πίστευα ότι ο χώρος της τηλεόρασης έχει αρκετές ομοιότητες με εκείνον του ραδιοφώνου. Στην πραγματικότητα έχουν περισσότερες διαφορές παρά ομοιότητες κι αυτό γιατί στο ραδιόφωνο πρέπει να περιγράψεις καθετί που λες.

Στην τηλεόραση έχεις έτοιμη την εικόνα, που σημαίνει ότι πρέπει να τη θεωρήσεις δεδομένη και να την αναπτύξεις. Η μεγαλύτερη δυσκολία, λοιπόν, ήταν να ξεχωρίσωψ αυτές τις δύο συνθήκες.