Η Ελεονώρα Μελέτη στην πιο βαθιά εξομολόγηση – «Ήταν πολύ εγωκεντρικά δομημένη η ζωή μου»

Ελεονώρα Μελέτη

"Δεν μπορούσα να επενδύσω και να αφιερώσω χρόνο σε κάποιον" παραδέχεται η Ελεονώρα Μελέτη.

Το νέο της τηλεοπτικό βήμα, «Ώρα για Μελέτη» ετοιμάζει προσεκτικά η Ελεονώρα Μελέτη για τη νέα σεζόν. Η παρουσιάστρια του Alpha προχώρησε, όμως, στη Real life και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα σε μια εξομολόγηση ψυχής εκφράζοντας όλες τις αλλαγές που έφερε στην καθημερινότητα της ο ερχομός του παιδιού της.

Σε μικρό διάστημα, η Ελεονώρα Μελέτη γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, παντρεύτηκε και έφερε στον κόσμο την μονάκριβη κόρη τους, Αλεξάνδρα!

Περίμενες ότι θα μπορούσε ένα τόσο μικρό πλάσμα να αλλάξει τη ζωή σου;

Φανταζόμουν ότι ένα παιδί αλλάζει τη ζωή ενός ανθρώπου και γι’ αυτό δεν τολμούσα να κάνω. Επειδή είμαι πολύ υπεύθυνος άνθρωπος, ήξερα ότι η ζωή μου όπως ήταν δομημένη, δεν χωρούσε τίποτα. Δεν είχε χώρο για σχέση. Δεν μπορούσα να επενδύσω και να αφιερώσω χρόνο σε κάποιον. Ήταν πολύ εγωκεντρικά δομημένη η ζωή μου, με τα πιόνια τοποθετημένα εκεί που εγώ ήθελα, στα ταξίδια, στη γυμναστική, στα σπορ, στους φίλους και στη μοναχικότητά μου. Όλα αυτά ήρθε και τα διέλυσε σαν τσουνάμι, η Αλεξάνδρα.

Ήταν τεράστια η αλλαγή και έπρεπε να ισορροπήσω από το ένα άκρο στο άλλο. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που έχουν εγωκεντρικά δομημένη τη ζωή τους, όταν αποφασίζουν να φέρουν συνειδητά στον κόσμο ένα παιδί, αφουγκράζονται απόλυτα τι πρέπει να γίνει για να είναι δίπλα του. Είναι απίστευτο το πώς άλλαξαν οι προτεραιότητές μου! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη από τη σχέση που έχω δομήσει με την Αλεξάνδρα! Νιώθω πολύ χαρούμενη!

Τι σου αρέσει να κάνετε μαζί;

Τα πάντα! Μου αρέσει να την παρατηρώ να ανακαλύπτει τον κόσμο. Τώρα βρισκόμαστε στη φάση που μιλάμε και κάθε μέρα μου λέει καινούργιες λέξεις. Κάνει πράγματα, τα οποία με τρελαίνουν.