Η Ελεονώρα Μελέτη λιώνει στο «για πάντα» της αγκαλιάς του συζύγου της

Ελεονώρα Μελέτη

"Μια έκπληξη απέδειξε πως τα απρόοπτα, τα αυθόρμητα και τα πηγαία μπορούν να είναι όμορφα γιατί είναι αληθινά" παραδέχεται η Ελεονώρα Μελέτη.

Σε πελάγη ευτυχία πλέει από χθες, Παρασκευή η Ελεονώρα Μελέτη μιας και αφενός βάπτισε την κορούλα της και αφετέρου δέχθηκε την πιο τρυφερή έκπληξη από τον σύζυγο της, Θοδωρή Μαροσούλη.

Όπως σας αποκαλύψαμε πρώτοι εδώ στο zappIT, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του MEGA και ο Θοδωρής Μαροσούλης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου καθώς ο θεατρικός επιχειρηματίας θέλησε να την εκπλήξει απρόσμενα πριν την έναρξη του μυστηρίου της βάπτισης της μικρής τους που πήρε τα ονόματα Αλεξάνδρα Ωκεανίς. Έτσι το ζευγάρι προχώρησε και στον θρησκευτικό του γάμο.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το βράδυ του Σαββάτου, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την μεγάλη της χαρά μέσα από μια συγκινητική δημοσίευση. Σε αυτήν ποζάρει στην αγκαλιά του συζύγου και πατέρα του παιδιού της τονίζοντας «always in love».

«Εχθές για εμάς ήταν μια μέρα τεράστιας χαράς. Βαφτίσαμε τη κόρη μας, η οποία πήρε το όνομα Αλεξάνδρα Ωκεανίς αλλά κάναμε και τον θρησκευτικό μας γάμο. (πρώτα έγινε ο γάμος και μετά η βάπτιση). Μια έκπληξη για μένα και για όλους τους προσκεκλημένους που ωστόσο απέδειξε πως τα απρόοπτα, τα αυθόρμητα και τα πηγαία μπορούν να είναι όμορφα γιατί είναι αληθινά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)


«Σύντομα θα μοιραστούμε μαζί σας στιγμές από τη χαρά μας, (όταν έχουμε τις φωτογραφίες δηλαδή) γιατί νιώθουμε από τις τόσες πολλές πολλές και τις τόσο ζεστές ευχές σας πως εκεί έξω υπάρχετε όμορφα πλάσματα, που νιώσατε και μόνο στην είδηση, να μας στείλετε αυθόρμητα ένα όμορφο μήνυμα με υπέροχα λόγια κάνοντας τη μέρα μας ακόμα πιο όμορφη κ τη σημασία της πιο δυνατή. Μας ανοίξατε τη καρδιά σας, μας μοιράσατε αγάπη και ευχές, και εμείς με χαρά θα σας ανοίξουμε το σπίτι μας και θα μοιραστούμε μαζί σας εικόνες αλλά κ όμορφα απρόοπτα από τη χθεσινή μαγική μπάρα για εμάς» τονίζει η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα με την οποία και συνόδευσε τη νέα της δημοσίευση στα social media.