Η Ελένη Φουρέιρα ξανά single; «Τίτλοι τέλους» στη σχέση με τον Αλμπέρτο Μποτία

Ελένη Φουρέιρα

"Όσο και αν πάλεψαν να κρατήσουν τη σχέση τους, δεν τα κατάφεραν..."

Μπορεί να διανύει μια υπέροχη καλλιτεχνική περίοδο, όμως, η Ελένη Φουρέιρα φαίνεται πως δεν περνάει εξίσου ιδανικά στην προσωπική της ζωή. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία που έφτασε στο τέλος της.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δύο προσπάθησαν να σώσουν την αγάπη τους αλλά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την απόσταση η οποία δεν τους επέτρεψε να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες και να ονειρευτούν ένα κοινό μέλλον.

Σύμφωνα με πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον της Ελένης Φουρέιρα, μάλιστα, όσο και αν πάλεψαν να κρατήσουν τη σχέση τους, δεν τα κατάφεραν.

Το τελευταίο διάστημα, η Ελένη Φουρέιρα έχει επικεντρωθεί στην καριέρα της, από όπου αντλεί δύναμη και θέληση για δημιουργία. Ανάμεσα στις εμφανίσεις και τις προετοιμασίες για το ταξίδι της, επιλέγει να περνά τον χρόνο της με συνεργάτες, με τους οποίους τη δένει μια βαθιά φιλία. Η εκρηκτική περφόρμερ θα μείνει στο Los Angeles για δύο μήνες, με στόχο να προωθήσει τη δουλειά της στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.