Η Ελένη Φιλίνη αποκαλύπτει πρώτη φορά το άγνωστο περιστατικό από το YFSF

Ελένη Φιλίνη

Όλα όσα είπε η Ελένη Φιλίνη.

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα έδωσε η Ελένη Φιλίνη, η οποία αποκάλυψε κι ένα περιστατικό από τη συμμετοχή της στο Your Face Sounds Familiar.

Στο YFSF περάσατε ωραία;

Υπέροχα, μακάρι να μπορούσα να το επαναλάβω. Κρίμα για τους φετινούς συμμετέχοντες που σταμάτησε λόγω της πανδημίας. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία!

Υπήρχαν ευτράπελα on air;

Θα σου αποκαλύψω πως τη βραδιά που υποδύθηκα τη Ρίτα Σακελλαρίου ήμουν ένα βήμα πριν λιποθυμήσω. Αλλά το πάλεψα γιατί ο επαγγελματισμός είναι πάνω απ’ όλα. Τα ακουστικά που φορούσα για να ακούω δυνατά τη μουσική και να πατάω φωνητικά στις νότες δεν λειτουργούσαν. Ήταν χαλασμένα. Για να μη σταματήσω το γύρισμα, έκανα μεγάλη προσπάθεια να ακούω τη μουσική από το στούντιο όπου έπαιζε πολύ χαμηλά. Έκανα νόημα στο ηχολήπτη, αλλά τίποτα εκείνος.

Οι τηλεθεατές δεν καταλάβαμε τίποτα…

Αυτό ήταν το δικό μου ζητούμενο. Όταν τελείωσε το γύρισμα, ζήτησα να το ξαναπάμε, τους εξήγησα τι είχε συμβεί και όντως τα ακουστικά δεν λειτουργούσαν. Αλλά η παραγωγή με ενημέρωσε πως έπρεπε να το είχα σταματήσει πάνω στη σκηνή. Δεν το κάναμε δεύτερη φορά, αλλά βγήκε καλό.