Η Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου και οι σχέσεις τους με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα

ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΙΔΟΥ

"Όταν κάναμε τις συνομιλίες, στην αρχή πίστευα ότι πρόκειται για μία εκπομπή Σαββατοκύριακου" αναφέρει η Ελένη Χατζίδου

Συνέντευξη παραχώρησαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στην Real Life και στην Πολυξένη Καραμίχα. Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε για τα πρώτα του βήματα τηλεοπτικά με την εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ αλλά και για τις σχέσεις που διατηρούν με τους συμπαρουσιαστές τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα.

Πώς σας φάνηκε η μεταξύ σας συνεργασία;

Ε.Χ.: Ήταν τέλεια γιατί ήξερα ότι θα ήμουν πιο άνετη και θα έβλεπα τον Ετεοκλή περισσότερο. Αυτό που είχαμε πει στο Just the 2 of us χαριτολογώντας ήταν μια μεγάλη αλήθεια, ότι το κάναμε για να βλεπόμαστε περισσότερο. Έχουμε αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα, βλεπόμαστε αργά το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα. Οπότε με το Just, και τώρα με την εκπομπή περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί. ‘Εχουμε πολλά κοινά. Είναι μέρος της δουλειάς μου και είμαι μέρος της δουλειάς του.

Ε.Π.: Δεν μας φάνηκε παράξενο. Με την Ελένη είμαστε στην εκπομπή, όπως είμαστε και στο σπίτι μας. Αυτή είναι η αλήθεια μας. Όταν μάθαμε ότι θα συνεργαστούμε με τον Γρηγόρη και την Ναταλί χαρήκαμε, γιατί έχουν μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία.

Αρχικά είχε ακουστεί ότι τα ζευγάρια μεταξύ σας είχατε προβλήματα. Ισχύει;

Ε.Χ.: Τον Γρηγόρη τον συμπαθούσα και τον εκτιμούσα πολύ πριν τον γνωρίσω, από την εποχή που έκανε εκπομπές με την Μενεγάκη. ‘Αρα, υπήρχε ένας σεβασμός από την αρχή. Όταν κάναμε τις συνομιλίες, στην αρχή πίστευα ότι πρόκειται για μία εκπομπή Σαββατοκύριακου. Δεν περίμενα να είναι καθημερινή. Οι αρχικές σκέψεις ήταν να είμαι εγώ με τον Ετεοκλή. Όταν μου είπαν ότι θα είναι κι ένα ακόμη ζευγάρι, ανακουφίστηκα και ενθουσιάστηκα, γιατί ήταν δύο πρόσωπα που είχαν μεγάλη εμπειρία και ξέραμε ότι θα μας βοηθήσουν.

Ε.Π.: Από την αρχή καταφέραμε να κάνουμε με την Ναταλί και τον Γρηγόρη διάλογο. Τα συζητάμε όλα. Όλοι μας δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να πετύχει αυτό που έχουμε αναλάβει.

Θα θέλατε να συνεχιστεί η εκπομπή και τον χειμώνα;

Ε.Χ.: Εξαρτάται, κάτω από κάποιες προϋποθέσεις.

Ε.Π.: Φυσικά και θα θέλαμε. Περνάμε πάρα πολύ όμορφα, αλλά αυτό είναι θέμα που δεν εξαρτάται από εμάς.