Η Ελένη Χατζίδου νιώθει οικεία στο «Καλοκαίρι not» αλλά αγχώνεται και για την τηλεθέαση

Ελένη Χατζίδου

"Σίγουρα θέλουμε να έχει απήχηση στον κόσμο η προσπάθειά μας"

Η Ελένη Χατζίδου παραχώρησε συνέντευξη στην Αθηνά Ζαχαράκη και το περιοδικό Τηλέραμα με αφορμή το ξεκίνημα της εκπομπής «Καλοκαίρι Not». Πως αποφάσισε να δεχθεί τη συγκεκριμένη πρόταση του OPEN αλλά και πόσο την αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης;

Τι σε έκανε να πεις «ναι» στην πρόταση του OPEN για καλοκαιρινή εκπομπή;

Είναι ένας κόσμος τελείως καινούριος για μένα, ταυτοχρόνως όμως τόσο οικείος, καθώς έχει να κάνει και πάλι με την επικοινωνία με τον κόσμο και την ψυχαγωγία του, κάτι συνυφασμένο με τη δουλειά μου! Είναι μια πρόκληση, κάτι που δεν κρύβω πως είχε περάσει από το μυαλό μου… Μόλις λοιπόν έγινε η πρόταση και μάλιστα να είμαι παρέα με τον άντρα μου, είπα μέσα μου “θα δοκιμαστώ!”. Εξάλλου πιστεύουμε πως έχουμε πολλά να προσφέρουμε, και μαζί και ο καθένας ξεχωριστά.

Παρ’ όλα αυτά, νιώθεις άγχος γι’ αυτή τη νέα τηλεοπτική εμπειρία;

Υπάρχει το άγχος της νέας αρχής, που θεωρώ πως είναι απόλυτα φυσιολογικό, ταυτοχρόνως όμως και πολύ παραγωγικό. Ο αυθορμητισμός είναι κάτι το οποίο με διακρίνει και είναι αυτό που θέλω φυσικά να διατηρήσω. Τώρα ωστόσο καλούμαι να “παντρέψω” όλα τα στοιχεία του χαρακτήρα μου με τους κανόνες και τις ανάγκες που έχει μια τηλεοπτική εκπομπή.

Για τα νούμερα αγχώνεσαι;

Σίγουρα θέλουμε να έχει απήχηση στον κόσμο η προσπάθειά μας! Ωστόσο δεν είναι κάτι το οποίο έχω συνέχεια στο μυαλό μου, ώστε να μου γίνει εμμονή και να μη με αφήνει να χαλαρώσω.