Η Δούκισσα Νομικού με εντυπωσιακό μπικίνι μάς προκαλεί να ζούμε τη στιγμή

Δούκισσα Νομικού

Πιο δροσερή από ποτέ η Δούκισσα Νομικού στην αμμουσιά.

Λίγα 24ωρα μετά την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική της πρεμιέρα, η Δούκισσα Νομικού επέλεξε να βρεθεί στο γαλάζιο της θάλασσας και να απολαύσει στιγμές ξεγνοιασιάς το Σαββατοκύριακο.

Η πεντάμορφη παρουσιάστρια ξεκίνησε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 και το απόγευμα του Σαββάτου θέλησε να μοιραστεί μέσα από τα social media την θαλασσινή της εξόρμηση μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού προχώρησε σε μια δημοσίευση που… απογείωσε, εύλογα, το θερμόμετρο του διαδικτύου στα ύψη!

Και αυτό καθώς βλέπουμε την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 να ποζάρει με χαμόγελο φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι που αναδεικνύει την καλλίγραμη σιλουέτα της. Κάτι που φυσικά δεν άφησε ασυγκίνητο κανένα, ανδρικό και μη, βλέμμα στα social media.


«10/09/22 ~ Ελλάδα. Να ζούμε την κάθε στιγμή» μας προτρέπει η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα με την οποία και συνόδευσε τη νέα της δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.