Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου παραδέχεται πως δεν φοβήθηκε να κοινωνήσει, το είχε ανάγκη

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

"Για μένα ο εγκλεισμός ήταν μια ευκαιρία να πάρω μια ανάσα, να κάνω τις προσευχές μου, τον διαλογισμό μου, την ενδοσκόπησή μου και να διαβάσω"

Για τη νέα εμφάνισή της, και συγκεκριμένα για τη νέα της κόμμωση, που συζητήθηκε έντονα τις προηγούμενες ημέρες, μίλησε στο Secret η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Η κ. Παπανδρέου αποκάλυψε στη Σάσα Σταμάτη τους λόγους που πήγε στη Θεία Λειτουργία στην Αγία Τριάδα Ν. Φιλαδέλφειας και μετέλαβε των Αχράντων Μυστηρίων.

Πώς αποφασίσατε να κάνετε αυτό το νέο λουκ;

Ήταν η ώρα. Ήθελα μια αλλαγή στη ζωή μου. Ήθελα κάτι εύκολο, να μη χρειάζεται να πηγαίνω κομμωτήριο συνέχεια.

Πολλές φορές λένε ότι οι γυναίκες ξεσπάνε στα μαλλιά.

Με είχε κουράσει το μαλλί που είχα. Ηθελα κάτι άλλο. Και πήγα στον κομμωτή μου, τον Ιωάννη Αγγελόπουλο, και το κάναμε.

Η ίδια αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι πήγε και έλαβε Θεία Κοινωνία. «Ναι, πήγα και κοινώνησα. Γιατί όχι;»  αναρωτήθηκε και πρόσθεσε: «Κάθισα στην καραντίνα μου, πήρα όλες τις προφυλάξεις και νομίζω ότι ήταν η ώρα μου να κοινωνήσω. Μου έλειπε, δεν είχα πάει και το Πάσχα. Γιατί εγώ το κάνω δύο – τρεις φορές τον χρόνο, όποτε το αισθάνομαι».

Δεν φοβηθήκατε να κοινωνήσετε;

Όχι, δεν φοβήθηκα. Εμένα αυτό με βοήθησε. Το είχα ανάγκη. Τώρα, που είναι σε ύφεση μεγάλη ο ιός, θεωρώ ότι ήταν και μια ευκαιρία ανάτασης της ψυχής.

Πολλοί φοβούνται όμως να πάνε να κοινωνήσουν.

Εγώ πιστεύω ότι δεν μπορεί να κολλήσω, γιατί είναι αληθινή και πολύ βαθιά η πίστη μου.

Όσο για την πολύμηνη καραντίνα λόγω του κορονοϊού, η κ. Λιάνη-Παπανδρέου δηλώνει στο Secret: «Για μένα ο εγκλεισμός ήταν μια ευκαιρία να πάρω μια ανάσα, να κάνω τις προσευχές μου, τον διαλογισμό μου, την ενδοσκόπησή μου και να διαβάσω. Δεν έπληξα, πέρασε ευχάριστα αυτό το διάστημα».