Η Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτει για την Άννα Βίσση – «Η σκηνή δεν λέει ποτέ ψέματα»

Δέσποινα Βανδή

"Τόσα χρόνια δεν είχαμε συναντηθεί" παραδέχεται η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για όλα στο Gala και τον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα με αφορμή την πρεμιέρα του My Greece στο MEGA. H αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πολυσυζητημένη σκηνική συνύπαρξη με την Άννα Βίσση στον τελικό του J2US.

Νομίζω ότι η συνάντηση σας με την Άννα ήταν το μόνο θετικό κομμάτι αυτής της περιόδου στην ελληνική σόουμπιζ. Τελείωσε μια κόντρα 25 χρόνων. Δείχνατε πολύ αγαπημένες στη σκηνή.

Μα ήμασταν. Και να φανταστείς ότι όλο αυτό έγινε αβίαστα. Όλα προέκυψαν από ένα απλό τηλεφώνημα του Νίκου Κοκλώνη που μας ζήτησε να βρεθούμε στο σπίτι του. Και είχε τόσο impact, γιατί απλά το μόνο που χρειαζόταν ήταν να συναντηθούμε! Γιατί τόσα χρόνια, δεν είχαμε συναντηθεί.

Και ποιο το συμπέρασμα;

Νιώσαμε και οι δυο το ίδιο συναίσθημα. Ότι ταιριάζουμε πάρα πολύ, έχουμε χημεία και δεν το λέω ως κλισέ, η σκηνή δεν λέει ποτέ ψέματα, αντιλαμβάνεσαι αν ταιριάζεις με τον άλλον ή όχι από το πρώτο λεπτό. Επίσης, αντιληφθήκαμε πως μιλάμε την ίδια γλώσσα, πως αισθανόμαστε τη μουσική. Ήταν σαν να γνωριζόμασταν από χρόνια, υπήρξε αμέσως οικειότητα.

Άκουσα ότι παίξατε μπιρίμπα στο σπίτι της Μαρίας Κοβογιάννη.

Ναι! Μάλισταν ήμασταν ομάδα εγώ και η Άννα, δεν παίξαμε αντίπαλες και χάσαμε πανηγυρικά από την Μαρία και τον Παναγιώτη Τσεβά. Η ήττα μας ήταν συντριπτική και ευχήθηκα στα μουσικά πράγματα να μη συμβεί το ίδιο!

Κάτι που είπατε μεταξύ σας και μπορείς να το αποκαλύψεις;

Είπαμε πως, όταν κάποια στιγμή βγούμε από αυτό που ζούμε με τον Covid, ελπίζω σύντομα, θα συναντηθούμε ουσιαστικά επί σκηνής. Γιατί, αυτό που έγινε στο J2US ήταν στο πλαίσιο μόλις δύο προβών που κράτησαν μόνο μισή ώρα.