Η Δανάη Μπάρκα απαντά για όσα εξομολογήθηκε η Ζέτα Δούκα στην εκπομπή της

Δανάη Μπάρκα

"Με το που ήρθε αντιληφθήκαμε όλοι πως ήταν φορτισμένη" δήλωσε η Δανάη Μπάρκα.

Στο OK! και στην Σόνια Καζόνι έδωσε συνέντευξη η Δανάη Μπάρκα και μεταξύ άλλων μίλησε και για τα όσα εξομολογήθηκε η Ζέτα Δούκα στο Πάμε Δανάη, σηματοδοτώντας ουσιαστικά και την έναρξη του ελληνικού #Me Too στο θέατρο.

Για μια νέα εκπομπή που μπήκε μόλις πέρσι στον χάρτη κάνατε και σημαντικές επιτυχίες. Σε εσάς είχε μιλήσει η Ζέτα Δούκα, ανοίγοντας ουσιαστικά το θέμα του #MeToo, που στη συνέχεια πήρε μεγάλες διαστάσεις. Ήξερες πως όταν είχε έρθει η Ζέτα καλεσμένη ήθελε να μοιραστεί μαζί σας κάτι τόσο σημαντικό;

Όχι, αλλά με το που ήρθε αντιληφθήκαμε όλοι πως ήταν φορτισμένη. Ενώ εμείς την αγκαλιάσαμε με τον γνωστό μας ενθουσιασμό όταν έχουμε καλεσμένους δικούς μας ανθρώπους, εισπράξαμε ένα vibe φόρτισης. Δεν είχαμε όμως ενημερωθεί, δεν είχαμε προετοιμαστεί.

Γράφτηκε πως η Κία Παπαδοπούλου, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, έχει φιλική σχέση με τη Ζέτα και γνώριζε πως θα μιλούσε για αυτό το θέμα.

Η Κία είναι φίλη της Ζέτας κι αυτό προφανώς συνέβαλε στο να νιώσει πιο οικεία η Ζέτα στο Πάμε Δανάη!, αλλά το αν γνώριζε πως ήθελε να μοιραστεί το συγκεκριμένο περιστατικό δεν το ξέρω, ούτε θα έμπαινα στη διαδικασία να το ρωτήσω. Με αφορά που ένας άνθρωπος αισθάνθηκε άνετα να μιλήσει σε μας, για μένα είναι σημαντικό που βγήκε όλο αυτό προς τα έξω και κάποιοι άνθρωποι λυτρώθηκαν και κάποιοι άλλοι τιμωρήθηκαν. Και είναι κάτι εν εξελίξει. Εκεί έχω ένα μεγάλο «μπράβο» και στη συντακτική μας ομάδα αλλά και στο κανάλι, που μας άφησε πολύ ελεύθερους να το κάνουμε αυτό καθώς ασχοληθήκαμε με πολλά θέματα που ξέφυγαν από το πλαίσιο μιας ψυχαγωγικής πρωινής εκπομπής.