Η Δανάη Μιχαλάκη για την Δρόσω: «Ανατροπές και νέοι άνθρωποι έρχονται στην ζωή της»

Δανάη Μιχαλάκη

Η Δανάη Μιχαλάκη, η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες μοιράζεται τα νέα δεδομένα που θα "ταράξουν" την ζωή της στα νέα επεισόδια...

Στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα μίλησε σε συνέντευξή της η Δανάη Μιχαλάκη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην εξέλιξη του ρόλου της στις Άγριες Μέλισσες αλλά και για το πως θα διαμορφωθούν οι σχέσεις της Δρόσως με τις αδερφές της στα νέα επεισόδια.

Η Δρόσω εγκαταλείπει το Διαφάνι. Ποιες είναι οι μεγαλύτερες δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει στην Αθήνα;

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να το δω και εγώ, γιατί δεν έχω ακόμα στα χέρια μου τα σενάρια για το πώς θα εξελιχθεί η ζωή της Δρόσως στην Αθήνα. Σε ένα μέρος μακριά από το Διαφάνι και το προστατευμένο οικογενειακό περιβάλλον. Σίγουρα θα βιώσει συναισθήματα καινούρια που θα της προκαλέσουν νέες εμπειρίες, νέοι άνθρωποι, νέες καταστάσεις.

Έτσι, όντως, παρά τη βαθιά επιθυμία της να κυνηγήσει το όνειρο της να ασχοληθεί με το τραγούδι, αφήνοντας κλειστές στο ντουλάπι του χρόνου τις τραυματικές αναμνήσεις του χωριού, οι ανατρεπτικές συνθήκες της ζωής της την φέρνουν στην Τρούμπα. Μίλησε μου για την ιδιαίτερη πορεία της ηρωίδας ;

Η Δρόσω πηγαίνει στην Αθήνα με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες έτσι ακριβώς όπως συμβαίνει με κάθε νέο άνθρωπο όταν τολμά να κάνει ένα καινούριο βήμα στη ζωή του. Οι ανατροπές στη ζωή της θα είναι πολύ περισσότερες από όσες φαντάζεστε, αλλά δεν θα πω περισσότερα, επειδή η ιστορία της καλύτερο είναι να γραφτεί στην μικρή οθόνη έτσι ώστε να μην χάσει και τη μαγεία της.

Θα καταφέρει να ξεφύγει από τις παγίδες εκεί;

Η Δρόσω είναι ένα κορίτσι που λαχταρά να ζήσει τη ζωή του μέχρι την τελευταία σταγόνα της. Θέλει να φύγει από τα στενά όρια του χωριού της και να παλέψει για τα όνειρά της στη μεγάλη πόλη. Κάθε άνθρωπος στη ζωή του συναντά παγίδες. Το θέμα είναι να έχει την ικανότητα να τις αποφεύγει, αλλά και να κάνει τα λάθη του δύναμη.

Θα επιστρέψει στο Διαφάνι;

Αυτό δεν το γνωρίζω. Μην ξεχνάτε ότι ακόμα το σενάριο γράφεται, οι ιστορίες δεν έχουν ολοκληρωθεί και η πλοκή εξελίσσεται.

Θα επισκεφθεί την Ελένη στη φυλακή;

Ναι, φυσικά. Μα, είναι η αδερφή της. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπά. Ένας άνθρωπος που τη στήριξε ακόμα και στο λάθος της. Ένας άνθρωπος που ήταν πάντα δίπλα της.

Θα διεκδικήσει στο μέλλον από την Ασημίνα το παιδί της ;

Α, εσείς το έχετε πάει πάρα πολύ μακριά! Δεν ξέρω αν και οι ίδιοι οι σεναριογράφοι μας το έχουν σκεφτεί αυτό. (γέλια)