Η Χρύσπα για την τραπ: «Γιατί η νέα γενιά έχει την ανάγκη να ακολουθήσει αυτά τα πρότυπα;»

Χρύσπα

«Κάποιοι εκπρόσωποι της συγκεκριμένης μουσικής δεν υποστηρίζουν την τόσο ακραία φρασεολογία», λέει η Χρύσπα.

Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Πάνο Σταματόπουλο έδωσε η Χρύσπα. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την τραπ μουσική.

Το ρεύμα της τραπ μουσικής τα τελευταία χρόνια έχει λάβει θερμή ανταπόκριση από τον κόσμο με τους καλλιτέχνες της να μετρούν χιλιάδες views σε κάθε τους κυκλοφορία χωρίς ωστόσο να λείπουν οι αρνητικές κριτικές λόγω του ανάρμοστου περιεχομένου των στίχων και τα επεισόδια μεταξύ τους. Πώς σχολιάζεις αυτή τη νέα τάση στη μουσική, αλλά και το πρόσφατο επεισόδιο στα μουσικά βραβεία;

Προσωπικά καταδικάζω κάθε μορφή βίας. Όμως από τη στιγμή που μιλάμε για μουσικά βραβεία και η τραπ είναι ομολογουμένως αυτή τη στιγμή η πιο εμπορική μουσική, δεν γινόταν να λείπει από αυτή τη βραδιά.

Προσωπικά θεωρώ ότι, όπως σε όλα τα ήδη έτσι κι εδώ, κάποιοι εκπρόσωποι της συγκεκριμένης μουσικής δεν υποστηρίζουν την τόσο ακραία φρασεολογία. Βέβαια αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα δυστυχώς.

Αυτό που εξετάζω είναι το γιατί η νέα γενιά έχει την ανάγκη να ακολουθήσει αυτά τα πρότυπα. Είναι όλα σχετικά με το metoo, είναι ο θυμός που καταλήγει εκεί, μόνο που το εκεί είναι η λάθος φωνή, η λάθος νότα.