Η Χριστίνα Μπόμπα εξουθενωμένη με τις πανέμορφες κόρες της

Χριστίνα Μπόμπα

Η φωτογραφία που ανάρτησε η Χριστίνα Μπόμπα με τις δίδυμες κόρες της.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι τρισευτυχισμένοι νέοι γονείς και πλέον, βρίσκονται στο σπίτι τους μαζί με τις πανέμορφες κόρες τους. Τα δίδυμα έχουν πλέον προτεραιότητα αλλά και… πολλές απαιτήσεις.

Η Χριστίνα Μπόμπα, στο πρώτο της βράδυ στο σπίτι, φαίνεται πως ξαγρύπνησε. Οι κορούλες της -όπως είναι φυσικό- ξυπνούσαν συχνά κι εκείνη ήταν διαρκώς στο πλάι τους.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, ανέβασε μια φωτογραφία με τα δίδυμα να κοιμούνται κι εκείνη δίπλα τους εξουθενωμένη και έγραψε: «Sleeping beauties, exhausted mama».

Στην ανάρτησή της, πριν από μερικές μέρες, μετά τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών, η Χριστίνα Μπόμπα είχε γράψει: «Είμαστε ήδη δυο μέρες μαζί! Και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο πολύ! Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα που μπορούν να καταλάβουν μόνον όσοι έχουν γίνει γονείς. Οι πρώτες ώρες κυλούν με μαραθώνιους θηλασμούς, πολλά ξενύχτια και περισσότερα χαμόγελα. Δεν έχω λόγια για τις ευχές και την αγάπη σας! Μας κάνατε τις μέρες μας ακόμα πιο ξεχωριστές!»