Η Ασημίνα ετοιμάζεται να «τσιμπήσει» στις Άγριες Μέλισσες – «Πότε ήταν ακίνδυνος ο γάμος με τον Νικηφόρο;»

Έλλη Τρίγγου

Η Έλλη Τρίγγου, η Ασημίνα από τις "Άγριες Μέλισσες" προδίδει όλα όσα πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια...

Στο 7 Μέρες TV και στον Γιάννη Βίτσα παραχώρησε συνέντευξη η Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες. Η Έλλη Τρίγγου μίλησε για τις καταιγιστικές εξελίξεις στον νέο κύκλο της σειράς αλλά και για το πως θα διαμορφωθούν οι σχέσεις με την τηλεοπτική αδερφή της Δρόσω.

Είναι εύκολο για την Ασημίνα να μεγαλώσει το παιδί της Δρόσως και του Νικηφόρου;

Ήταν όνειρο ζωής για την Ασημίνα να παντρευτεί και να φτιάξει τη δική της οικογένεια, να κάνει παιδιά και να τα μεγαλώσει. Εν τέλει καταλήγει να αγαπήσει και να παντρευτεί τον αδερφό του άντρα που σκότωσε μαζί με τις αδερφές της, να μην μπορεί να κάνει παιδιά και να μεγαλώνει το παιδί, που προέρχεται από την ένωση του άντρα της με την αδερφή της. Μόνο εύκολα δεν είναι όλα αυτά για κείνη. Θα είναι πράγματι πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε το αν θα καταφέρει να διαχωρίσει μέσα της τα γεγονότα και αν θα αγαπήσει αυτό το παιδί σαν να ήταν δικό της.

Την σοκάρει η απόφασή του Δούκα να πάρει ο εγγονός του το όνομα του γιου του Σέργιου;

Φυσικά. Τραγική ειρωνεία. Κάθε φορά που θα προφέρει αυτό το όνομα θα είναι σαν να ξαναζεί τη νύχτα του φόνου. Και θεωρώ πως ο μεγαλύτερος φόβος της θα είναι να μην μοιάσει το παιδί στον θείο του, Σέργιο Σεβαστό.

Θα αποκατασταθούν οι σχέσεις της με τη Δρόσω;

Αν ρωτάς την Έλλη, θα ήθελα πολύ να νικήσει η αγάπη και η συγχώρεση, να ξανασμίξουν οι αδερφές. Αν ρωτάς την Ασημίνα, όπως έχει πει η ίδια, μόνο ένας τρόπος υπάρχει να ενωθούν ξανά με τη Δρόσω και είναι να της το ζητήσει ο ίδιος ο πατέρας τους. Μόνο που εκείνος δε ζει πια.

Θα προσπαθήσει να βοηθήσει την Ελένη στη φυλακή;

Πιστεύω πως ναι. Όσο μπορεί από τη θέση που βρίσκεται, θα σταθεί κοντά στην αδερφή της με όποιον τρόπο.

Φαντάζομαι ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ζει στο σπίτι των Σεβαστών έπειτα από την εκδικητική μανία και οργή της οικογένειας απέναντι στην Ελένη.

Ζει σε ένα σπίτι που όλοι θέλουν να »διαγράψουν» την ταυτότητά της. Ποια είναι και από που έρχεται. Όλοι θέλουν να είναι κάποια άλλη. Κανείς δεν αποδέχεται αυτό που είναι. Ίσως μόνο ο Νικηφόρος, αλλά με εκείνον έχουν άλλα δαιμόνια να αντιμετωπίσουν. Για ποιον θα ήταν εύκολη μια τέτοια ζωή.

Θα κινδυνέψει ο γάμος της με το Νικηφόρο;

Πότε ήταν ακίνδυνος αυτός ο γάμος…