Η Ασημίνα Χαρίτου του GNTM απαντά γιατί δεν βγήκε στους Κου Κου – Βίντεο κόλαφος

Ασημίνα Χαρίτου

Όλα όσα είπε στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Η Ασημίνα Χαρίτου, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αναφέρθηκε και στους λόγους που δεν εμφανίστηκε στη Φωλιά των Κου Κου, όπως ήταν προγραμματισμένο. Η ίδια εξήγηση ότι πήγε στο στούντιο με μπλούζα που έγραφε «177 τρίλειρες και μακροπουπουλάτες ψήφισαν όχι» και ήθελε να μιλήσει για θέματα εκτός του GNTM.

«Ήταν προγραμματισμένο χθες να βγω στη Φωλιά των Κου Κου. Μίλησα την προηγούμενη μέρα με την εκπομπή, τους είπα ότι θέλω να αναφερθώ πάρα πολύ λίγο στο GNTM και ότι θέλω να μιλήσω για θέματα τα οποία με αφορούν. Ήθελα να φέρω κάποια θέματα στο φως, κάποια θέματα που θα έπρεπε να μας αφορούν όλους. Και κάποια θέματα που είναι πολύ πιο σημαντικά από το GNTM, από την Ασημίνα, από τις FF, απ’ όλο αυτό», είπε αρχικά η Ασημίνα Χαρίτου.

«Παρ’ όλα αυτά η εκπομπή έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, μου ζήτησαν να μιλήσω κατ’ εξοχήν για GNTM, να αναφερθώ σε δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή με αθλητές. Ήθελα να μιλήσω για διάφορα stories και posts διάφορων influencers, οι οποίες κάθε τρεις μήνες εμπορεύονται τον καινούργιο τους έρωτα για να παραμείνουν στην επικαιρότητα.

Πήγα στην εκπομπή με το μπλουζάκι που φοράω και τώρα, το οποίο θίγει τη συνταγματική καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τη μη αναθεώρηση του άρθρου 5 του Συντάγματος. Δεν ήθελα να κάνω κάποια ιδιαίτερη πολιτική ανάλυση, διότι δεν είμαι πολιτικός, δεν είμαι ούτε Μπογδάνος ούτε Γεωργούλης, αλλά είμαι πολίτης», είπε μεταξύ άλλων η Ασημίνα Χαρίτου.