Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί πως έρχεται κάτι μεγάλο στην αρχή της χρονιάς

Άση Μπήλιου

"Αυτή η όψη που έχουμε του Κρόνου-Πλούτωνα, στο ξεκίνημα της χρονιάς, τον Ιανουάριο, είναι όψη που αν ανατρέξεις στον τελευταίο αιώνα, συνδέεται με..."

Η Άση Μπήλιου είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική όσον αφορά στις αστρολογικές προβλέψεις για το 2020, σε συνέντευξη που δίνει στο 7 ΜΕΡΕΣ TV και την Μαρία Κολλιάτσα. Ποια όψη μπορεί να φέρει κάτι μεγάλο στον πλανήτη μας;

«Πιστεύω ότι τα επόμενα τρία χρόνια θα υπάρξουν πολλές αλλαγές. Μπορεί να κλείσει κάποιο κανάλι, να δούμε συμπτύξεις, να υπάρξουν αλλαγές.

Δεν είναι εύκολη χρονιά στο ξεκίνημά της. Είναι μια χρονιά που ξεκινάει με μια ζόρικη όψη και μια ζόρικη έκλειψη. Να δούμε τι θα είναι. Γενικά δεν είναι χαλαρά τα πράγματα, σε καμία περίπτωση. Έχει κάποιες όψεις  που είναι δύσκολες.

Αυτή η όψη που έχουμε του Κρόνου-Πλούτωνα, στο ξεκίνημα της χρονιάς, τον Ιανουάριο, είναι όψη που αν ανατρέξεις στον τελευταίο αιώνα, συνδέεται με τις ενάρξεις πολέμων και φυσικές καταστροφές. Εγώ απλά εύχομαι ό,τι και να είναι, να μην έχει θύματα και να είναι ανώδυνο. Αν με ρωτάς αν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Δεν έχει να κάνει με την Ελλάδα αυτό που λέω, αλλά με τον παγκόσμιο χώρο.

Για να καταλάβεις, την τελευταία φορά που αυτοί οι δύο πλανήτες συναντήθηκαν σε αντίθεση ήταν τον Αύγουστο-Σεπτέμβρη και τότε είχαμε το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους», αναφέρει χαρακτηριστικά η Άση Μπήλιου.