Η αποκάλυψη της Φαίδρας Δρούκα: «Κακώς δέχτηκα να κάνω αυτή τη σκηνή…»

Φαίδρα Δρούκα

Η εξομολόγηση της γνωστής ηθοποιού…

Στο ένθετο περιοδικό για τα σίριαλ του “7 ΜΕΡΕΣ tv” έδωσε συνέντευξη η Φαίδρα Δρούκα, που μίλησε μεταξύ άλλων και για τα ζόρικα εξωτερικά γυρίσματα της σειράς “Μην ψαρώνεις”.

Κάνατε πολλά εξωτερικά γυρίσματα για τη σειρά…

Ναι, στο Κερατσίνι, στην Καλλιθέα, στην αγορά και στα σπίτια των ηρώων.

Υποθέτω ότι είναι πολλοί αυτοί που σταματούν και παρακολουθούν τι κάνετε.

Είναι πολύ κουραστικό αλλά ταυτόχρονα και πολύ γοητευτικό και για τον ίδιο το θεατή και για εμάς το γεγονός ότι ανακατεύεται αληθινός κόσμος. Αλλά είναι μια αγορά με ψάρια, δεν έχεις την άνεσή σου. Εκεί γίνονται και τα πιο αστεία γυρίσματα. Γελάμε πάρα πολύ και από την άλλη είναι σκληρό γιατί ο καιρός δεν βοηθά. Έχει πολύ κρύο, αφού το Κερατσίνι είναι κοντά στη θάλασσα και τα εξωτερικά γυρίσματα το χειμώνα είναι ζόρικα.

Και η Στέλλα, την οποία υποδύεστε, ντύνεται μάλλον ελαφρά…

Πράγματι. Ο καμεραμάν μπορεί να βάλει μπουφάν και σκουφί, ενώ εγώ είμαι με το μπουστάκι, το τιραντάκι και το δικτυωτό καλσόν. Είμαι τυχερή που δεν έχω πάθει ακόμα πνευμονία. Τις προάλλες κάναμε μια σκηνή που με βρέχανε με το λάστιχο. Μετά σκέφτηκα ότι κακώς το δέχτηκα, γιατί πας και λίγο γυρεύοντας. Αλλά υπάρχει πολύ καλή διάθεση να βγάλει ο καθένας τον καλύτερό του εαυτό, ακόμη και όταν οι συνθήκες δεν βοηθάνε.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!