Η Αντωνία Καούρη παρουσίασε το ολοκαίνουργιο single της  “Ως το τέλος”

Αντωνία Καούρη

Δείτε φωτογραφίες...

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Αντωνία Καούρη φιλοξένησε ένα άκρως διασκεδαστικό πάρτυ για την επίσημη παρουσίαση του νέου της τραγουδιού “Ως το τέλος”.

Το ραντεβού δόθηκε την Πέμπτη 9 Μαρτίου σ’ ΄ένα από τα πιο in bar του κέντρου, στο Luv n Roll House με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες να δίνουν το παρόν.

Μέσα από την αυτή την κυκλοφορία, ενός σύγχρονου mid tempo pop τραγούδι που μιλάει για την δύναμη του έρωτα, η Αντωνία Καούρη μας συστήνει άλλη μια δημιουργική πλευρά της, αυτή του τραγουδοποιού καθως το “Ως το τέλος” είναι ένα από τα πολλά τραγούδια που έχει γράψει εξ’ ολοκλήρου η ίδια.

Η Αντωνία Καούρη,  σ΄ ενα ατμοσφαιρικό δίωρο live μας τραγούδησε παλιές και νέες επιτυχίες από την ελληνική και παγκόσμια δισκογραφια, ενώ μία από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς ήταν η πρώτη παρουσίαση του νέου της τραγουδιού.

Μεταξύ των παρευρισκομένων σ’ αυτή την όμορφη βραδιά, ήταν ο σχεδιαστής μόδας Στέλιος Κουδουνάρης, η τραγουδίστρια Τάμτα, καθως και πλήθος καταξιωμένων δημοσιογράφων. Τελος, απο το party δεν έλειψε ο δημοφιλής στο νεανικό κοινό τράπερ Roi, ο video content creator Βασίλης Μπακάλης και ο ανερχόμενος chef και TikToker Νίκος Μαρόλης.

Η Αντωνία μ’ ένα μικρό λόγο κατα την διάρκεια της συναυλίας, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που σε  τόσο δύσκολες ημέρες για όλους μας, ήταν στο πλευρό της, ανοίγοντας μια μουσική παρένθεση στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην χώρα.

Παράλληλα, η Αντωνία Καούρη συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο πλευρό του κορυφαίου Έλληνα star Σάκη Ρουβά και του επιτυχημένου Έλληνα καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Αργυρού στο νυχτερινό κέντρο Teatro ενώ ετοιμάζει και πολλές μουσικές εκπλήξεις για το προσεχές μέλλον.