Η Αντελίνα Βαρθακούρη απαντά στους επικριτές της

Αντελίνα Βαρθακούρη

"Αν έχεις κάτι να πεις, αν σε θέλει ο κόσμος, δεν έχει σημασία το νούμερο του τζιν σου..."

Μέσα από το περιοδικό 7 Μέρες Tv θέλησε η Αντελίνα Βαρθακούρη να δώσει τις απαντήσεις της σε όσους την επικρίνουν. Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα, η παρουσιάστρια του Alpha παραδέχθηκε πως αγαπάει τα κιλά της, την σιλουέτα της και πρόδωσε το στοιχείο που ο κόσμος αγαπά σε εκείνη!

«Νομίζω ότι ο κόσμος αγάπησε την Αντελίνα, γιατί είδε μια γυναίκα που δεν φιλτράρει αυτά που λέει και αυτά που νιώθει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αντελίνα Βαρθακούρη, προσθέτοντας πως «είδε αυτό που είμαι σε όλες του τις εκφάνσεις. Μια σύζυγο, μια μαμά, μια κόρη και ταυτοχρόνως μια γυναίκα που κυνηγά τα όνειρα της και κάνει και τις τρέλες της, χωρίς να χάνει στιγμή το χιούμορ της».

Πόσο εύκολο είναι για μια γυναίκα με καμπύλες να ξεχωρίσει σε ένα τηλεοπτικό σκηνικό με θηλυκό πρότυπο σε size small;

Ο σωματότυπος μου δεν με εμπόδισε ποτέ και σε τίποτα. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι το τηλεοπτικό σκηνικό που καθορίζει το πώς θέλουμε να βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας. Εγώ είμαι εντάξει με τα κιλά μου και με αγαπώ, ανεξαρτήτως του τι νούμερο θα δείξει η ζυγαριά. Θέλω μεν να τα χάσω, γιατί νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου σε λιγότερα κιλά, αλλά αυτό είναι όλο. Δεν αισθάνομαι ότι ξεχωρίζει ή χαντακώνεται κάποιος εξαιτίας του βάρους του. Αν έχεις κάτι να πεις, αν σε θέλει ο κόσμος, δεν έχει καμία σημασία το νούμερο του τζιν σου.

Παρ’ όλα αυτά, δεχθήκατε επικριτικά σχόλια για τη σιλουέτα σας; Τι κάνατε και τι έχετε να πείτε στις γυναίκες που έχουν καμπύλες;

Έχουμε τόσα πράγματα να ασχοληθούμε μέσα στο 24ωρο, που πραγματικά, αν καθόμασταν να δίνουμε σημασία στο τι λέει ο καθένας, αμφιβάλλω αν θα προλαβαίναμε να κοιμηθούμε! Η ουσία κρύβεται στο να αγαπάμε τον εαυτό μας, σε όποια κιλά εμάς μας αρέσει. Μόνη σου στέκεσαι απέναντι στον καθρέφτη, εσύ ασκείς κριτική στον εαυτό σου. Δεν πρέπει να είμασε αυστηρές με την εικόνα μας, γιατί δεν θα είμαστε ποτέ ευτυχισμένες. Και σε καμία γυναίκα δεν ταιριάζει η δυστυχία, με ή χωρίς καμπύλες.