Η Άννα Φόνσου για την απώλεια της αδερφής της: «Όταν την έχασα, έχασα όλο μου τον κόσμο»

Άννα Φόνσου

«Είχε πρόβλημα με τον πνεύμονα. Αν ζούσε και το πάθαινε στο σήμερα, θα σωζόταν, γιατί έχει βγει το φάρμακο», λέει η Άννα Φόνσου.

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη η Άννα Φόνσου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την αδερφή της, την οποία έχασε πριν πολλά χρόνια.

Όλο αυτό ξεκίνησε από την αδερφή σας…

Ναι, ήταν όλο για την αδερφούλα μου. Πίστευε ότι είμαι γεννημένη για πολύ μεγάλα πράγματα. Ήμασταν πάρα πολύ δεμένες. Την έχασα πριν από δέκα οχτώ χρόνια. Είχε πρόβλημα με τον πνεύμονα. Αν ζούσε και το πάθαινε στο σήμερα, θα σωζόταν, γιατί έχει βγει το φάρμακο. Είναι συγκλονιστικό.

Όταν την έχασα, έχασα όλο μου τον κόσμο. Ακόμα μου λείπει. Δεν ξεπερνιέται. Δεν την έχω δει ποτέ στον ύπνο μου, ωστόσο. Μόνο όταν «έφυγε», εκείνες τις πρώτες μέρες. Ακόμα και η λέξη πεθαμένη με ενοχλεί για την αδερφή μου. Είναι ένας θρήνος που κρατάει μέχρι να πάω να την συναντήσω.

Έχετε όμως την κορούλα σας…

Ναι, έχω την κορούλα μου, που είναι το παιδί της αδερφής μου και τώρα έχω και μια εγγονή, η οποία είναι κούκλα και μέσα και έξω. Είναι ταλαντούχο πλάσμα και ασχολείται με πολλά πράγματα, μέχρι να έρθουν οι πρώτοι έρωτες (γελάει).