«Η Αλίκη και η Τζένη είχαν πάντα κόντρα, όταν ήταν επαγγελματικός ο συναγωνισμός δεν μιλιόντουσαν»

Αλίκη Βουγιουκλάκη

"Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία πραγματική σταρ, είναι της δουλειάς κορίτσι, έχει κάνει πάρα πολλά λεφτά"

Μία συνέντευξη χείμαρρο παραχώρησε ο Ζάχος Χατζηφωτίου στο Λοιπόν και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας μίλησε για τις σχέσεις που είχαν η Τζένη Καρέζη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και για την μεγάλη πορεία που έχει διαγράψει η Ελένη Μενεγάκη μέσα στα χρόνια.

Σήμερα υπάρχουν σταρ όπως τη «χρυσή» εποχή του κινηματογράφου;

Έχω δει στη ζωή μου πολλούς σταρ, Αμερικάνους, Γάλλους. Σήμερα υπάρχουν ένα δυο κορίτσια που είναι θαυμάσιες ηθοποιοί, τις έχω δει στην Επίδαυρο. Οι άλλες είναι κοριτσάκια της γειτονιάς.

-Η Ελένη Μενεγάκη είναι σταρ;

Την ξέρω από την ημέρα που έπαιζε με τον Κώστα Καρρά. Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία πραγματική σταρ, είναι της δουλειάς κορίτσι, έχει κάνει πάρα πολλά λεφτά. Είναι ικανή, έχει βγει στην κοινωνία και είναι αρκετά καλή.

-Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Καρέζη η Ζωή Λάσκαρη είχαν κόντρα ποτέ μεταξύ τους;

Η Τζένη με τη Βουγιουκλάκη είχαν πάντοτε. Όταν ήταν επαγγελματικός ο συναγωνισμός δεν μιλιόντουσαν. Είχαν και κακές στιγμές αλλά και τις στιγμές που πόζαραν αγκαλιά. Αυτές βέβαια είναι θεατρικές συμπεριφορές, τις οποίες εγώ δεν τις πολυήθελα. Γι’ αυτό δεν είχα φίλους ηθοποιούς και προτιμούσα να ασχολούμαι με τα βαπόρια μου.

Όταν αρρώστησε ήσασταν κοντά της;

Ήταν παντρεμένη με τον κ. Καζάκο και δεν είχα συναναστροφές.