Η Αλεξάνδρα Καϋμένου εξομολογείται για την προσωπική της ζωή

Αλεξάνδρα Καϋμένου

Όσα δήλωσε η Αλεξάνδρα Καϋμένου.

Η Αλεξάνδρα Καϋμένου έδωσε συνέντευξη στο Τύπος Tv και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και μίλησε μεταξύ άλλων για το πως είναι στην προσωπική της ζωή και στην καθημερινότητά της.

Πώς είναι η Αλεξάνδρα πίσω από το αυστηρό επαγγελματικό προφίλ μιας γυναίκας που ασχολείται με τον ενημερωτικό τομέα;

Όταν βγαίνει το κοστούμι της ενημέρωσης, η Αλεξάνδρα είναι μια φυσιολογική γυναίκα, όπως όλες. Τρέχω να προλάβω τις δουλειές της καθημερινότητας, να πάω στο σούπερ μάρκετ, να μαγειρέψω, να καθαρίσω… Ξεκλέβω χρόνο για να πάω γυμναστήριο. Απολαμβάνω ένα ωραίο κρασί ή ένα φαγητό με φίλους, ενώ πλέον δεν ντρέπομαι να το πω, απολαμβάνω την τεμπελιά.

Η εικόνα κι η εντυπωσιακή σου εμφάνιση υπήρξαν παγίδα στο κομμάτι της δουλειάς;

Δεν θεωρώ ότι έχω κάποια εμφάνιση που μου έδωσε κάποιο πλεονέκτημα. Η δουλειά που επιλέξαμε να κάνουμε θέλει πολλά περισσότερα από ένα όμορφο πρόσωπο. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι σε άλλα πράγματα έπρεπε να επενδύσω κι αυτό προσπαθώ. Ελπίζω αυτό να το αντιλαμβάνονται κι οι συνεργάτες μου.

Διαθέτεις κι ένα εντυπωσιακό account στο Instagram. Τα μηνύματα που λαμβάνεις τι σου λένε;

Ανήκω σε μια γενιά που τα social media είναι πολύ επιδραστικά στη ζωή μας. Οι δικοί μου λογαριασμοί είναι αυτοί που είχα πριν αποκτήσω την όποια προβολή έχω λόγω του επαγγέλματος. Έχουν πολλά στοιχεία από την προσωπική μου ζωή, αυτή που θέλω να μοιράζομαι με φίλους μου και σε κάποιο βαθμό βγάζουν την Αλεξάνδρα όπως είναι. Προφανώς με τα χρόνια γίνονται και στοιχείο της δουλειάς μας αλλά προσπαθώ να βγάζω αλήθεια για εμένα γιατί αυτό νομίζω ότι είναι και το πραγματικό τους νόημα στο τέλος.