Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου για τη «συναδελφικότητα» στο δρόμο: «Ο ένας τραβούσε τα ακουστικά από τον άλλον»

Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

«Έχω βιώσει την περίοδο που, όταν έκανες ένα αποκλειστικό, δεν σου μιλούσαν οι συνάδελφοι για ένα μήνα», λέει η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.

Στην εφημερίδα Real και την Πολυξένη Καραμίχα έδωσε συνέντευξη η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου. Η δημοσιογράφος απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το τι είχε βιώσει παλαιότερα από συναδέλφους.

Υπάρχει συναδελφικότητα στο δρόμο;

Έχω ζήσει πολλές καταστάσεις. Έχω βιώσει την περίοδο που, όταν έκανες ένα αποκλειστικό, δεν σου μιλούσαν οι συνάδελφοι για ένα μήνα. Ο ένας τραβούσε τα ακουστικά από τον άλλον. Σήμερα βιώνουμε την πιο πολιτισμένη περίοδο.

Δοκιμάστηκες και στην παρουσίαση. Πώς ήταν η εμπειρία;

Ήταν πολύ ωραία. Ήταν ένα σχολείο για μένα. Εκείνη την περίοδο καλύπταμε τις φωτιές και χρειάστηκε να είμαι στον αέρα μέχρι και εννέα ώρες. Άλλο είναι το πεζοδρόμιο και άλλο το στούντιο. Εγώ τη δουλειά μου την αγαπώ σε όλες τις εκφάνσεις και σε όλα τα πόστα.

Είδα, όμως, ότι και ο κόσμος ανταποκρίθηκε σε αυτή την προσπάθεια, σημειώσαμε μέχρι και 30% τηλεθέαση. Για έναν άνθρωπο που υπηρετεί το ρεπορτάζ στο δρόμο όλα αυτά τα χρόνια, δεν υπήρχε καλύτερη ανταμοιβή. Αν μου δοθεί η ευκαιρία, δεν σου κρύβω πως θα το ξαναέκανα με μεγάλη χαρά.