«Η αιτία της ρήξης μου με τον Alpha…»

Alpha

«Με άλλους συναδέλφους οι σχέσεις είναι τυπικές και με άλλους είναι ακλόνητες».

Η αποχώρηση του Ευθύμη Ζησάκη από το τηλεοπτικό σίριαλ του Alpha «Το σόι σου» προκάλεσε ψιθύρους και φούντωσε τις φήμες για κακές σχέσεις με τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Realnews και την Κορύνα Μαντάγαρη για το τέλος αυτής της συνεργασίας.

Η αποχώρησή σου από τη σειρά «Το σόι σου» προκάλεσε αίσθηση.

«Το σόι σου» για μένα είναι το πιο σημαντικό τηλεοπτικά κομμάτι της μέχρι τώρα πορείας μου. Η συνεργασία με τους συναδέλφους μου και τους συντελεστές ήταν άψογη. Την Τέταρτη χρονιά και ενώ μέχρι τότε δεν υπήρξε κανένα απολύτως θέμα, αντιμετώπισα ένα πολύ σοβαρό προσωπικό πρόβλημα, το οποίο με αποσυντόνισε. Κι ενώ ως άνθρωπο με διακρίνουν η συνέπεια και ο επαγγελματισμός, κατέληξε να γίνει η αιτία της ρήξης μου με το κανάλι. Αυτό γιατί υπήρχαν μέρες που ο μη συντονισμός μου με το πρόγραμμα της σειράς ανάγκαζε τους συναδέλφους μου και το συνεργείο να κάνουν υπομονή.

Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου;

Με άλλους συναδέλφους οι σχέσεις είναι τυπικές και με άλλους είναι ακλόνητες.

Ευθύμης Ζησάκης

Ισχύει ότι δέχθηκες bullying από συνεργάτες σου που δεν σε στήριξαν στο πρόβλημά σου;

Κατ’ αρχάς δεν μου αρέσει ο όρος bullying. Είναι μια λέξη που παγκοσμίως γίνεται αγώνας για να εξαλειφθεί. Όχι, δεν υπήρξε κανένα bullying. Υπήρξαν συνάδελφοι που με ανέχθηκαν και συνάδελφοι που συνέχισαν να με αγαπούν και να με στηρίζουν έτσι ακριβώς όπως έκαναν από την πρώτη χρονιά. Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Alpha, την παραγωγή, τις δημόσιες σχέσεις, τους σκηνοθέτες της σειράς, τους ηθοποιούς, τους συγγραφείς, τους συντελεστές και τα συνεργεία.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!