H Lucia Javorcekova αναστατώνει Αιγαίο και Ιόνιο

Lucia Javorcekova

Δείτε φωτογραφίες...

H Lucia Javorcekova, το διάσημο μοντέλο που απογείωσε την καριέρα της με την συνεργασία της με τον Philipp Plein, επισκέφτηκε την Ελλάδα και για ακόμα μια φορά έχουμε εξασφαλίσει αποκλειστικό υλικό και πληροφορίες από το summer tour της.

Αφού επισκέφθηκε το εντυπωσιακό ξενοδοχείο Stella Island resort στην Κρήτη που έχει γίνει πόλος έλξης Ελλήνων και διεθνών επωνύμων, η Lucia Javorcekova βρέθηκε στην Σαντορίνη όπου έμεινε στο June Τwenty, το Kamares Suites και το Rocabella και πρόβαλε στο κοινό της το πανέμορφο νησί.

Στη συνέχεια το διάσημο μοντέλο επισκέφτηκε την Αθήνα όπου έμεινε στο The Margi και απόλαυσε τις υπηρεσίες κορυφαίων Ελλήνων γιατρών, ενώ για πρώτη φορά βρέθηκε στην Ζάκυνθο και το Le Sante Blu. Εντύπωση έκανε η γυμνή της φωτογραφία στο ναυάγιο το οποίο για πρώτη φορά ήταν εντελώς άδειο από κόσμο. Τελευταίος της σταθμός τα όμορφα Χανιά, όπου έμεινε σε μια εντυπωσιακή βίλα.

H Lucia Javorcekova, με δίκη της πρωτοβουλία αποφάσισε να ενισχύσει Έλληνες σχεδιαστές φορώντας ρούχα τους και μαγιό σε όλη την διάρκεια των ταξιδιών της στη χώρα μας. Τον συντονισμό όλου του summer τουρ της ανέλαβε ο στενός της συνεργάτης στην Ελλάδα, γνωστός Pr manager, Θάνος Παπαδημητριου.

Τον Αύγουστο θα μας επισκεφτεί ξανά, μαζί με την δεκάχρονη κόρη της.