H Ελένη Τσολάκη παραδέχεται το χωρισμό της

«Είμαι σε μια νέα φάση της ζωής μου. Διαφορετική, αλλά όμορφη».

«Άλλες φορές η προσωπική μας ζωή είναι σε καλή φάση και άλλες σε όχι και τόσο καλή, όπως συμβαίνει τώρα. Προσπαθώ να περνάω όμορφα και θέλω να γεμίσω τις μπαταρίες μου για τη νέα σεζόν που έρχεται», είπε στο People και τον Γιώργο Πράτανο, η Ελένη Τσολάκη,

Πώς λειτουργείς σε μια φάση χωρισμού; Με εργασιοθεραπεία ή θέλεις να ζήσεις αυτή τη φάση, που είναι και λίγο επώδυνη;

Είμαι άνθρωπος που υπεραναλύει. Θέλω πρώτα να το ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου, να το συνειδητοποιήσω, να στενοχωρηθώ, να πάρω το χρόνο μου. Δεν θέλω να τα «μπαλώνω», γιατί βγαίνουν μετά. Με βοηθά πάντα η δουλειά μου, οι φίλοι μου, η οικογένειά μου. Θέλω να γυρίζω σε οικεία περιβάλλοντα. Όπως και όταν δεν είμαι καλά εδώ στην Αθήνα, θέλω να επιστρέφω, έστω και για λίγο, εκεί που αισθάνομαι ασφάλεια.

Πότε ένιωσες την ανάγκη να το κάνεις αυτό;

Πριν δέκα ημέρες περίπου. Είχα τελειώσει αργά από τη δουλειά, πήρα το αυτοκίνητό μου, έριξα πέντε πράγματα σε μια βαλίτσα και ανέβηκα Θεσσαλονίκη. Αισθάνθηκα όμορφα.

Ήταν απόφαση της στιγμής;

Ναι.

Σε τι φάση είσαι αυτή τη στιγμή;

Είμαι σε μια νέα φάση της ζωής μου. Διαφορετική, αλλά όμορφη. Ξεκουράζομαι, έχω χρόνο να δω τους δικούς μου, κάνω μικρές αποδράσεις. Είμαι πιο χαλαρή και ήρεμη.

Έχουν γίνει αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, όπως γράφτηκε;

Έχουν γίνει αλλαγές, ναι. Η ζωή μου έχει διάφορες φάσεις, όπως όλων των ανθρώπων. Άλλες φορές είναι σε καλή φάση και άλλες σε όχι και τόσο καλή, όπως συμβαίνει τώρα. Προσπαθώ να περνάω όμορφα και θέλω να γεμίσω τις μπαταρίες μου για τη νέα σεζόν που έρχεται.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα