H Ανθή Σαλαγκούδη ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Ανθή Σαλαγκούδη

Που θα δούμε πολύ σύντομα την Ανθή Σαλαγκούδη;

Από την πρωινή στη… βραδινή ζώνη μετακομίζει η Ανθή Σαλαγκούδη και δη στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού. Κάτι που γνωστοποίησε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γοητευτική δημοσιογράφος το απόγευμα της Πέμπτης.

Μπορεί την περσινή χρονιά να την είδαμε στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Action 24, η φετινή τηλεοπτική σεζόν όμως βρίσκει την Ανθή Σαλαγκούδη στο ανανεωμένο πρόγραμμα του Attica Tv και σε έναν καθ’ όλα απαιτητικό ρόλο για εκείνην. Αυτό της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού επίσης τα Σαββατοκύριακα.

Ειδικότερα, μέσα από μια ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ανθή Σαλαγκούδη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από τις πρόβες που πραγματοποιεί στο πλατό των ειδήσεων του Attica Tv. «Πρόβες, πρόβες, πρόβες» γράφει χαρακτηριστικά η όμορφη δημοσιογράφος και μέλλουσα άνκοργουμαν.

 

Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα, ο τηλεοπτικός σταθμός επιβεβαίωσε την συγκεκριμένη είδηση με μια ακόμα ιστορία στο επίσημο προφίλ του.

Έτσι, η Ανθή Σαλαγκούδη έρχεται προσεχώς σε έναν νέο τηλεοπτικό ρόλο!