Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ναι, υπάρχει ακόμα εκεί έξω Όμορφος Κόσμος και είναι υπέροχος»

Γρηγοόρης Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου "πρόδωσε" ένα μικρό, πλην καθ' όλα χαρακτηριστικό, στιγμιότυπο από τη νέα ταξιδιωτική του εκπομπή!

Μια μικρή γεύση από τα γυρίσματα της νέα ταξιδιωτικής του εκπομπής θέλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να δώσει, μέσα από τα social media, στους διαδικτυακούς του φίλους. Κι αυτό μιας και ο αγαπημένος παρουσιαστής δημοσίευσε μια εικόνα όπου και ποζάρει πλάι στον καλό του συνεργάτη στους αγρούς της όμορφης ελληνικής επαρχίας.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό και έχει πει και ο ίδιος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναμένεται να οργώσει και πάλι την Ελλάδα για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων προκειμένου να μεταφέρει στο τηλεοπτικό κοινό εικόνες από κάθε γωνιά και να έρθει σε επαφή με τους συνανθρώπους του.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ανέβασε την εν λόγω εικόνα από τα γυρίσματα της νέα ταξιδιωτικής εκπομπής την οποία και συνόδευσε με το παρακάτω κείμενο. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μεγάλη αγκαλιά σας σε κάθε γύρισμα που κάνουμε».

«Γιατί ναι υπάρχει ακόμα εκεί έξω ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ… Και είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!!» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε αυτή τη νέα του δημοσίευση στα social media το βράδυ της Παρασκευής.