Γουίλι: «Δεν θα έπαιρνα ξανά μέρος στο Survivor»

Survivor

«Κατά την παραμονή μου στο νησί αντιμετώπισα διάφορα γαστρεντερολογικά προβλήματα από τις καρύδες που έτρωγα…»

Ο Γουίλι Καλβουρτζής, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, μίλησε στην Espresso και τη Μαρία Ανδρέου για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, που του δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα.

[dfp_ads id=236982]

«Και εκατομμύρια να μου έδιναν, δεν θα έπαιρνα ξανά μέρος στο Survivor. Ήταν μια σημαντική εμπειρία, αλλά επικίνδυνη για την υγεία. Εύχομαι όλοι οι πρώην συμπαίκτες μου να γυρίσουν καλά, γιατί καμία αναγνωρισιμότητα και κανένα έπαθλο δεν συγκρίνεται με τη σωματική μας ακεραιότητα.

Κατά την παραμονή μου στο νησί αντιμετώπισα διάφορα γαστρεντερολογικά προβλήματα από τις καρύδες που έτρωγα. Γι’ αυτό επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκα διατροφολόγο. Όταν με επέλεξαν να πάω στον Άγιο Δομίνικο, ένιωσα πολύ τυχερός. Καθώς περνούσαν, όμως, οι μέρες και έβλεπα την πλάτη μου γεμάτη φουσκάλες από τα τσιμπήματα των κουνουπιών, φοβήθηκα, όπως και η παραγωγή άλλωστε, μην πάθω κάποια σοβαρή αλλεργία. Μου έδωσαν φάρμακα».

Όταν αποχώρησε από το παιχνίδι, ο Γουίλι επέλεξε πρώτα να κάνει μπάνιο κι έπειτα να φάει. «Ήθελα πρώτα να βγάλω τη βρόμα από πάνω μου. Τριβόμουν για μια ώρα. Μετά το μπάνιο, πέρασα στον μπουφέ. Την πρώτη ημέρα έφαγα λίγο κοτόπουλο με ρύζι. Ήμουν υποψιασμένος. Τη δεύτερη μέρα δεν κρατήθηκα, έφαγα επτά πιάτα και ήπια αναψυκτικό. Ήταν σαν να γινόταν έκρηξη στο στομάχι μου».