Γοητευτικός Έλληνας ηθοποιός στο μπάτσελορ πάρτι του κατέληξε πεσμένος στο πεζοδρόμιο μεθυσμένος!

Γιώργος Παπαγεωργίου

Απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε λίγο πριν τον γάμο του...

[dfp_ads id=236982]

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ένας από τους πρωταγωνιστές της παράστασης Συρανό, τον Ιούλιο του 2015, παντρεύτηκε τη σύντροφό του, Δώρα, στον Άγιο Παντελεήμονα, ένα μικρό χωριουδάκι χτισμένο στις ανατολικές πλαγιές του Ολύμπου. «Ήταν ένας ρομαντικός, βουκολικός γάμος. Στην ηλικία μας δεν το παίρνεις πολύ εύκολα απόφαση να παντρευτείς, αλλά ερωτεύτηκα. Ήθελα να παντρευτώ από έρωτα. Το γάμο μου τον κράτησα για μένα. Μάλιστα, με πήραν τηλέφωνο για να στείλουν φωτογράφο, αλλά απάντησα αρνητικά. Θέλω να κρατήσω μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική μου ζωή. Δεν βρίσκω λόγο να την εκθέσω» εξηγεί ο ηθοποιός και γιος της επίσης ηθοποιού Φιλαρέτης Κομνηνού, στο περιοδικό People και τη Χριστίνα Ζάχου.

bachelor

Τι θυμάται ο ίδιος περισσότερο από την ημέρα του γάμου του; «Ήταν όλα όπως τα είχα ονειρευτεί, χωρίς να λείπουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις. Αυτό που θυμάμαι πιο έντονα ήταν πως ήμουν πολύ μεθυσμένος! Μια μέρα πριν παντρευτώ έκανα το χειρότερο μεθύσι της ζωής μου. Κάναμε το bachelor με τους φίλους μου στη Θεσσαλονίκη και καταλήξαμε με τον κολλητό μου πεσμένοι στο πεζοδρόμιο. Φρίκη! Την επόμενη μέρα ανέβαινα το μονοπάτι για την εκκλησία και ήμουν κατακίτρινος. Μόλις με είδε η γυναίκα μου, με ρώτησε αν είμαι καλά. Στο γλέντι ήμουν μια χαρά, αλλά μεθύσαμε ξανά. Πραγματικά, ήταν όλα τόσο ωραία! Οι φίλοι μου σχολίαζαν πως ήμουν από τους ελάχιστους άντρες που είχαν δει γαμπρούς και ήταν ευτυχισμένοι. Χάρηκα πάρα πολύ το γάμο μου!» εξομολογείται με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.

Η σύζυγος του, Δώρα, είναι σκηνοθέτιδα και οι δυο τους συνεργάζονται στη θεατρική παράσταση Η Ωραία του Πέραν, που θα ανέβει για δεύτερη σεζόν.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.