Γωγώ Καλληδονάκη: «Ίσως ο έρωτας να βάζει κάποια φίλτρα και να «φλουτάρει» για λίγο τα πράγματα»

Γωγώ Καλληδονάκη

"Δεν καθορίζει ο έρωτας την καθημερινότητα μου, είμαι το ίδιο δημιουργική είτε είμαι ερωτευμένη είτε όχι" παραδέχεται η Γωγώ Καλληδονάκη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Γωγώ Καλληδονάκη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου αυτή την εβδομάδα. Μέσα σε όλα, δε, η γοητευτική παρουσιάστρια της Κρήτης μίλησε για την προσωπική της ζωή και για το κεφάλαιο του έρωτα.

Πόσο εύκολο είναι να κρατήσει κανείς την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας;

Δεν ξέρω. Δεν με απασχόλησε ποτέ. Ίσως γιατί εδώ στα Χανιά τα μεγέθη είναι πολύ διαφορετικά. Δεν θα ψάξουν να δουν με ποιον βγαίνεις και τι κάνεις. Ποιος νοιάζεται; Άσε που επειδή είμαστε μια μικρή κοινωνία, ή ένα μεγάλο χωριό, τα νέα ταξιδεύουν πολύ γρήγορα ανεξάρτητα από τη δουλειά που κάνεις.

Είσαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο; Πως ορίζει για σένα ο έρωτας την καθημερινότητα σου;

Ερωτευμένη δεν είμαι, ούτε ο έρωτας καθορίζει την καθημερινότητα μου. Είμαι το ίδιο δημιουργική είτε είμαι ερωτευμένη είτε όχι. Ίσως ο έρωτας να βάζει κάποια φίλτρα και να «φλουτάρει» για λίγο τα πράγματα.

Τι σε ελκύει πραγματικά σε έναν άνθρωπο;

Να είναι άνθρωπος. Να έχει μπέσα. Να είναι όμορφο και καθαρό το μέσα του.