Γωγώ Ατζολετάκη: «Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης χτυπήθηκε πολύ άσχημα, έχασε τα πάντα στην παραγωγή»

Γωγώ Ατζολετάκη

"Ακόμη και στην κορυφή της επιτυχίας μας πρέπει να περιμένουμε την πτώση" επισημαίνει, μεταξύ άλλων, η Γωγώ Ατζολετάκη.

Η Γωγώ Ατζολετάκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, αυτή την εβδομάδα, στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στη μακρόχρονη καλλιτεχνική της διαδρομή, τις οικονομικές απολαβές αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ασχολήθηκε με την θεατρική παραγωγή.

Καταφέρατε μετά από τόσα χρόνια δουλειάς να αποκτήσετε κομπόδεμα;

Κομπόδεμα όχι, δεν θα το έλεγα. Δεν έχω μια μεγάλη περιουσία. Από την άλλη μεριά επειδή έχω ασχοληθεί με τη θεατρική επιχείρηση γύρω στα δέκα χρόνια, ξέρω πως είναι ένα αδηφάγο τέρας. Μια χρονιά μπορεί να πας καλά, αλλά αν ένα έργο δεν πάει καλά, θα τα χάσεις όλα. Ήμουν πάντα ίσα βάρκα ίσα πανιά αλλά αυτό δεν σου αφήνει το περιθώριο να κάνεις λεφτά.

Πολλοί συνάδελφοί σας έχουν δηλώσει πως καταστράφηκαν οικονομικά λόγω των θεατρικών επιχειρήσεων. Όπως ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης…

Βέβαια ο Βλαδίμηρος χτυπήθηκε πολύ άσχημα, έχασε τα πάντα. Θέλει μεγάλη σύνεση, ψυχραιμία και ταπεινότητα. Ακόμη και στην κορυφή της επιτυχίας μας πρέπει να περιμένουμε την πτώση.