GNTM: Η Εύη Ιωαννίδου όταν έπαιζε σε διαφημιστικό σποτ για γνωστό τυρί!

Την Εύη Ιωαννίδου τη γνωρίσαμε πέρσι από τη συμμετοχή της στο Nomads και τη φετινή σεζόν αποφάσισε να συμμετάσχει στο Greece’s Next Top Model.

Είναι μια από τις παίκτριες που σχολιάζεται έντονα για τη στάση της απέναντι στις συμπαίκτριες της. Μαζί με την Μέγκι Ντρίο και την Μικαέλα Φωτιάδη έγιναν γνωστές ως η “τριάδα της φωτιάς”. Μετά και την αποχώρηση της Μικαέλας Φωτιάδη από το GNTM, η Εύη Ιωαννίδου απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τις υπόλοιπες παίκτριες και κλείστηκε στον εαυτό της. Αναμφισβήτητα είναι μια από τις πιο όμορφες κοπέλες του ριάλιτι μόδας και σε πολλές φωτογραφίσεις άκουσε θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή για την προσπάθεια της.

Η μελαχρινή καλλονή είναι 23 ετών και κατάγεται από τη Βέροια. Ασχολείται με το μπάσκετ και έχει αναλάβει τις επιχειρήσεις εστίασης της οικογένειάς της. Έχει σπουδάσει ιατρική αισθητική και κοσμητολογία. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια εργάζεται ως μοντέλο και έχει συμμετάσχει σε φωτογραφήσεις και επιδείξεις μόδας.

Ανάμεσα στις αναρτήσεις της στο instagram είδαμε ότι η Εύη Ιωαννίδου πριν το Nomads και το GNTM, είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτική διαφήμιση γνωστής…