GNTM: Η ανάρτηση της σέξι Θεσσαλονικιάς που “κόπηκε” και το μήνυμα όλο… νόημα!

Ιωάννα Μάρκου

«Ο καθένας μπορεί να κρίνει τον εαυτό του μόνος του…».

Η Ιωάννα Μάρκου, η σέξι Θεσσαλονικιά που απέρριψαν οι κριτές του GNTM, έκανε σήμερα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έστειλε το δικό της μήνυμα για τη χθεσινή της απόρριψη.

«Στιγμιότυπα από την συμμετοχή μου στις audition του @gntmgr. Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα που μου στέλνετε την θετική σας ενέργεια και την υποστήριξή σας. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία που δεν μετάνιωσα και θα ήθελα να στείλω το μήνυμα ότι το βασικό είναι να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν στη ζωή όπως εμείς ξέρουμε.

Ο καθένας μπορεί να κρίνει τον εαυτό του μόνος του. Αυτή είναι η αξιολόγηση που μας κάνει πιο ώριμους. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους σε καμία περίπτωση αλλά αυτό δεν είναι λόγος να σταματάμε να κάνουμε πράγματα. Πιστεύουμε στον εαυτό μας και με την δύναμη της θέλησής μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Σας ευχαριστώ!», έγραψε η Ιωάννα Μάρκου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Στιγμιότυπα απο την συμμετοχή μου στις audition του @gntmgr . Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα που μου στέλνετε την θετική σας ενέργεια και την υποστήριξή σας. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία που δεν μετάνιωσα και θα ήθελα να στείλω το μήνυμα ότι το βασικό είναι να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν στη ζωή όπως εμείς ξέρουμε. Ο καθένας μπορεί να κρίνει τον εαυτό του μόνος του.Αυτή είναι η αξιολόγηση που μας κάνει πιο ώριμους. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους σε καμία περίπτωση αλλά αυτό δεν είναι λόγος να σταματάμε να κάνουμε πράγματα.Πιστεύουμε στον εαυτό μας και με την δύναμη της θέλησής μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.Σας ευχαριστώ!💋❤️ #audition #gntm2018 #tv #show #starchannel #reality #tvshow #nexttopmodel #blonde #model #pose #catwalk #fashion #style #picoftheday #instaphoto #instapic #photo#photography#gntmgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Markou Official (@jmarkou) στις

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το GNTM!