Γνωστός παρουσιαστής αποκαλύπτει την εξάρτηση του από το αλκοόλ

αλκοόλ

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο έπινα. Ήταν σοκαριστικό!»

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Adrian Chiles παραδέχεται πως έπινε καθημερινά αλκοόλ από τα δεκαπέντε του.

Ο 51χρονος παρουσιαστής της τηλεόρασης αποκάλυψε πως παρόλο που έπινε εδώ και 36 χρόνια, επί χρόνια είχε πείσει τον εαυτό του πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Ο Adrian που μόλις ολοκλήρωσε ντοκιμαντέρ γύρω από το αλκοόλ για λογαριασμό του BBC λέει στην The Sun: «Πίνω αλκοόλ εδώ και 36 χρόνια, από τότε που ήμουν 15 χρονών, σχεδόν καθημερινά. Αν έβαζα στην σειρά όλα τα ποτήρια που έχω πιει θα κάλυπταν περίπου 2,5 μίλια απόσταση.

Παρόλα αυτά είχα πείσει τον εαυτό μου ότι δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Δύσκολα κάποιος από τους φίλους μου ή τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι θα έλεγε ότι αντιμετωπίζω πρόβλημα, είτε δεν φαινόταν σαν να αντιμετωπίζω», λέει ο παρουσιαστής, εξηγώντας πως το αλκοόλ δεν τον οδήγησε σε καταστροφές και έτσι δεν το είχε σκεφτεί ποτέ σαν ένα σημαντικό πρόβλημα. Προσθέτει ακόμα πως σπανίως έπινε μέσα στη μέρα, δεν έπινε μόνος του, δεν έμπλεκε σε καβγάδες, δεν είχε καν hangovers.

Ωστόσο, αντιλήφθηκε πως δεν ήταν ΟΚ. Είχε φτάσει να πίνει περίπου 3 λίτρα μπύρας την ημέρα. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως το άγχος του τον παρέλυε και ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ.

Δείτε εδώ σε όσα είπε για την εξάρτηση του από το αλκοόλ και πόσο ισχυρό σοκ ήταν η συνειδητοποίηση του προβλήματος:

Διαβάστε εδώ περισσότερα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!