Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει για τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική!

Μίλησε για πρώτη φορά...

Έγινε ο αγαπημένος μας ήρωας προστατεύοντας την Eleven στην σειρά «Stranger Things» που κέρδισε τους τηλεθεατές του Netflix αποτυπώνοντας με μοναδικό τρόπο τη δεκαετία του ΄80. Η ζωή του David Harbour άλλαξε μέσα από αυτή τη σειρά, μετατρέποντας τον σε έναν A-List ηθοποιό της τηλεόρασης. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο wtfpod.com ο ηθοποιός αποκάλυψε πως στην ηλικία των 25 ετών οι γονείς του τον έβαλαν σε ψυχιατρική κλινική έπειτα από ένα μανιακό επεισόδιο που είχε σε σχέση με την εμμονή του με την πνευματικότητα.

[dfp_ads id=236982]

«Ορίστε κάτι ενδιαφέρον, κάτι για το οποίο δεν έχω μιλήσει ποτέ ξανά δημόσια. Ήμουν πολύ μέσα στον καθολικισμό, ήμουν εγκρατής για περίπου ενάμιση χρόνο, ήμουν 25 και βασικά έπαθα μανιακό επεισόδιο. Διαγνώστηκα με διπολική διαταραχή.

«Έπαθα κρίση και πίστευα ότι επικοινωνώ με τον Θεό. Αλλά στα αλήθεια δεν συνέβαινε. Ήταν σαν να έχω ξαφνικά όλες τις απαντήσεις.» ανέφερε ο ηθοποιός. Ενώ όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν έκανε χρήση ναρκωτικών εκείνη την περίοδο, εκείνος απάντησε «όχι, αλήθεια δεν τα χρειαζόμουν». Έχω την δυνατότητα να βλέπω τα «ξωτικά» στις γωνίες του δωματίου, αν το επιτρέψω στον εαυτό μου. Ναι, οπότε οι γονείς μου με έβαλαν σε ψυχιατρική κλινική» για την οποία όπως λέει οι περισσότεροι έχουν μια ουτοπική πιο όμορφη εικόνα.

Μετά τη διάγνωση του ως διπολικός, ήρθαν τα ναρκωτικά, όπως δηλώνει ο David Harbour o οποίος εξομολογείται μεταξύ άλλων πως αντιμετώπισε προβλήματα όταν σταματούσε την αγωγή.

If my toupee blows off I’m gonna be super pissed. #CantFindTheBoat #PenguinDanceDelay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Harbour (@dkharbour) στις

Ο ίδιος ανέφερε ακόμα πως ενώ για τους περισσότερους η πνευματικότητα και ο διαλογισμός είναι ζητούμενο, για τον ίδιο είναι μια κατάρα που μπορεί να τον οδηγήσει σε άλλους .