Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε το γάμο της πρώην συζύγου του!

«Η μητέρα του έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της...»

Μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν ο τραγουδιστής Γρηγόρης Μπιθικώτσης αποκαλυψε στην Ρενέ Σαραντινού πως η πρώην σύζυγος του έχει παντρευτεί.

mpitikotsis

[dfp_ads id=236982]

Πώς κυλάει η προσωπική σου ζωή, σε ποια φάση βρίσκεσαι τώρα;

«Είμαι καλά και αυτό που επιθυμώ και με ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα είναι ο Γρηγοράκης μου, που είναι 7 χρονών και θα πάει στη Β’ Δημοτικού, να είναι καλά. Τον έχω όσο πιο πολύ μπορώ κοντά μου. Το σημαντικότερο είναι ότι και με μένα, αλλά και με τη μητέρα του το παιδί περνάει πάρα πολύ καλά, παίρνει αγάπη, ακόμα και αν οι γονείς του είναι χωρισμένοι. Με τη μητέρα του, όποτε πηγαίνει, περνάει παρά πολύ καλά, σ’ εμένα είναι αρκετά λιγότερο, λόγω της δουλειάς μου, και μου λείπει πολύ. Η μητέρα του έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της, έχει ξαναπαντρευτεί, δεν έχει κάνει ακόμα άλλο παιδάκι, αλλά με τη βοήθεια του θεού τα παιδιά θα το κάνουν κι αυτό».

Εσύ σκέφτεσαι να ξαναπαντρευτείς, να κάνεις ακόμα ένα παιδάκι;

«Όχι ακόμα. Αυτό δεν το σκέφτεσαι, σου έρχεται όταν είσαι, έτοιμοι, δεν προγραμματίζει ότι θέλεις να κάνει γάμο ή άλλο παιδί. Η συντροφικότητα παίζει τεράστιο ρόλο για μένα. Είναι πολύ σημαντικό, ειδικά όταν είσαι σ’ αυτή τη δουλειά και ζεις όλη αυτή την τρέλα που επικρατεί σ’ αυτόν το χώρο, όταν είσαι σπίτι σου, να έχεις έναν άνθρωπο να μιλάς, να σε ακούει, να σε καταλαβαίνει».

Ρωτάς τη γνώμη του γιου σου για τη σύντροφο σου;

«Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Δεν ρωτάς, αλλά είναι πολύ σημαντικό κριτήριο, για έναν πατέρα ή μητέρα αντίστοιχα που έχουν χωρίσει κι έχουν παιδί, η επιλογή των συντρόφων να είναι άμεσα αποδεκτή από τα παιδιά τους. Ο Γρηγοράκης έχει καταπληκτική σχέση με το σύζυγο της πρώην γυναίκας μου, αλλά, και με τη γυναίκα με την οποία συζώ τα πάει πάρα πολύ καλά. Δεν θα μπορούσα να είμαι μ’ έναν άνθρωπο που θα αδιαφορούσε για το παιδί μου, σε καμία περίπτωση».