Γνωστός Έλληνας ηθοποιός άνοιξε μπαράκι στην Ίο!

Νίκος Μακρόπουλος

«Είναι ένα ήρεμο μέρος, σε σχέση με τους έντονους ρυθμούς του νησιού. Μέχρι στιγμής πάμε καλά. Μας αγκάλιασαν οι ντόπιοι».

Συνέντευξη στο περιοδικό MYtv και την Βίκυ Διαμάντη παραχώρησε ο Ορφέας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το μπαράκι που έχει ανοίξει στην Ίο.

orfeasfoto

Φέτος το καλοκαίρι δραστηριοποιείστε και επιχειρηματικά. Έχετε ανοίξει ένα μπαρ στην Ίο. Πώς προέκυψε αυτό;

Είναι ένα τζαζ μπαρ στη Χώρα της ‘Ιου. Πρόκειται για μία συνεργασία με τον πατέρα μου. Ανοίξαμε το συγκεκριμένο μαγαζί μαζί. Είναι ένα ήρεμο μέρος, σε σχέση με τους έντονους ρυθμούς του νησιού. Μέχρι στιγμής πάμε καλά. Μας αγκάλιασαν οι ντόπιοι. Είναι μία συνεργασία που αρέσει και στους δύο μας, και όχι μόνο γιατί έχουμε την ευκαιρία να συνεργαζόμαστε. Αλλά και για μένα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό στη ζωή μου, ένας εντελώς διαφορετικός επαγγελματικός δρόμος. Φέτος το καλοκαίρι γι’ αυτό τον λόγο μοιράζω τη ζωή μου ανάμεσα στην ‘Ιο και την Κύπρο.

Τι άλλο ετοιμάζετε επαγγελματικά;

Συζητάω κάτι στο θέατρο, ωστόσο, επειδή ακόμη βρισκόμαστε σε πρώιμο στάδιο συζητήσεων, δεν μπορώ να αποκαλύψω συγκεκριμένα πράγματα. Είναι κάτι διαφορετικό από ό,τι έχω κάνει σε προηγούμενες δουλειές μου και πραγματικά με ενδιαφέρει πάρα πολύ, γιατί είναι μία πολύ ξεχωριστή δουλειά, που έχει και μουσικό χαρακτήρα.