Γνωστό ζευγάρι της showbiz χώρισε μετά από έξι χρόνια σχέσης!

«Αυτή η σχέση έχει πάψει να υπάρχει».

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με αφορμή την συνέντευξη που έκανε στην Πάολα Στη Φωλιά των Κου Κου αποκάλυψε για το χωρισμό της από τον Μιχάλη Ποζίδη. «Θα το πω, δεν ήθελε εκείνη να το πει, γιατί είναι παραδοσιακή. Είχε σχέση χρόνια με τον Μιχάλη Ποζίδη και για αυτό και τη ρώτησα πως κρατά χρόνια την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί έχουμε ελάχιστες φωτογραφίες με τους δυο τους. Εγώ αυτό που μπορώ να σας μεταφέρω είναι ότι αυτή η σχέση μετά από τόσα πολλά χρόνια, σε πολύ ωραίο και φιλικό κλίμα έχει πάψει να υπάρχει. Κάθε άνθρωπος τραβά το δικό του δρόμο. Παρόλα αυτά έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους. Δεν ήθελε να το συζητήσει επειδή είναι παραδοσιακή γυναίκα, θεωρεί ότι αν κάποιος πρέπει να μιλήσει είναι ο άντρας.»

«Θέλω όλοι να ξέρουν ότι είμαι η γκόμενα όλων των αγοριών. Δεν ανήκω σε κανέναν. Είμαι όλων των αγοριών η γκόμενα», λέει χαριτολογώντας η ίδια στη συνέντευξη της.

Η ίδια έχει κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια που τραγουδά, εξάλλου όπως παραδέχεται δεν κυκλοφορεί πολύ για να τη φωτογραφίζουν… «Εγώ φέρομαι όπως φέρεται η μαμά μου. Ανθρώπινα… Αυτή είναι η ζωή μου και αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν βγαίνω και έξω, να πούμε την αλήθεια. Να μην χρεώνουμε και στους άλλους ότι τα προκαλούν. Που να με δουν οι άνθρωποι; Όταν όντως βγήκα με το παιδί μου να ψωνίσουμε κάτι, με τσέκαραν κι εμένα! Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Πάω να μπω στο αμάξι και λέω στον έναν από τους τρεις κυρίους «Μα σας παρακαλώ! Φτάνει!» και μου λέει με θράσος «Μα εγώ δεν έχω φωτογραφία με το παιδί!». Λέω δεν είναι δυνατόν να μου το λέει έτσι στα μούτρα μου. Μπάινω στο αμάξι νευρικά και από το σοκ που έπαθα, κλείνω την πόρτα και ξεχνώ το παιδί μου έξω από το αμάξι και μου χτυπά το τζάμι και μου λέει «Ρε μαμά!».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!