Γνωστό μοντέλο έγινε μοχαχός στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου

Εγκατέλειψε τις πασαρέλες και ακολούθησε τη μοναχική ζωή...

Το όνομά του ήταν Μενέλαος Μιχαηλίδης και το 1995 κατέκτησε τον τίτλο του Μίστερ Κύπρος. Την ίδια χρονιά πήρε μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Mr Manhunt International. Μαζί του από την Ελλάδα εκείνη τη χρονιά ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας. Πρόκειται για την οργάνωση που ένα χρόνο αργότερα πήρε μέρος ο Νίκος Παπαδάκης και κέρδισε τον πρώτο τίτλο για την Ελλάδα. Σήμερα, το πρώην μοντέλο είναι ο μοναχός Νύφων και ζει στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στον Μέσα Ποταμό.

Μενέλαος Μιχαηλίδης

Η αποκάλυψη έγινε από το ταξιδιωτικό blog Ταξιδιάρης, taxidiaris.blogspot.gr. Ο μοναχός Νύφων -στην κοσμική του ζωή, Μενέλαος Μιχαηλίδης- έχει αποφασίσει, να αφιερώσει τη ζωή του στην υπηρεσία του Θεού. Έχει επιλέξει να ζήσει τη ζωή του με προσευχή και περισυλλογή σε ένα μοναστήρι. Το μοναστήρι ακολουθεί το ιδιαιτέρως απαιτητικό Αγιορείτικο τυπικό.

Μοναχός Νύφων

«Φαίνεται τόσο διαφορετικό και δύσκολο να γίνει αποδεκτό. Για χρόνια οι ίδιοι οι γονείς μου δεν το δέχονταν…», δήλωσε ο ίδιος. Ο μοναχός Νύφων ασχολείται με τη ξενάγηση των πιστών και την καλλιέργεια βοτάνων, μαζί με ακόμα 6 μοναχούς.

μοντέλο μοναχός

Δείτε το βίντεο με τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό Mr Manhunt International 1995: